Ο Λουτσέσκου και η στήριξη στον Λουπέσκου (vid)

Ο Λουτσέσκου και η στήριξη στον Λουπέσκου (vid)

bet365

Μεγάλα ονόματα του ρουμανικού ποδοσφαίρου στηρίζουν δημόσια την υποψηφιότητα του Ιονούτ Λουπέσκου για την προεδρία της Ομοσπονδίας, μεταξύ αυτών και ο προπονητής του ΠΑΟΚ.

Φινλανδία - Μάλτα και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν σημειωθούν περισσότερα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου, μέσω ενός μηνύματος, που «ανέβασε» σήμερα το πρωί (26/3) ο υποψήφιος για την προεδρία της Ρουμανικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, εξέφρασε την στήριξή του. Ο προπονητής του «Δικεφάλου» ήρθε να προστεθεί στους δεκάδες επώνυμους που δημόσια υποστηρίζουν τον Λουπέσκου για τον προεδρικό θώκο της ομοσπονδίας.

«Το ρουμανικό ποδόσφαιρο χρειάζεται μια προσωπικότητα όπως ο Ιονούτ Λουπέσκου, χρειάζεται την γνώση του για το ποδόσφαιρο. Ο Ιονούτ μπορεί να αξιοποιήσει τις σχέσεις που έχτισε εδώ και πολλά χρόνια στο χώρο του ποδοσφαίρου δουλεύοντας για πολλά χρόνια στο εξωτερικό, σε χώρες με υπερ-αναπτυγμένη οικονομία. Το Ρουμανικό ποδόσφαιρο χρειάζεται μια ριζική αλλαγή, και ο Λουπέσκου είναι ο άνθρωπος που ξέρει πώς να δημιουργήσει αυτή την αλλαγή. Ας είμαστε μαζί του!», ανέφερε στο μήνυμα του ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

«Είμαι ευγνώμων για την εμπιστοσύνη και τα καλά του λόγια. Ο Ραζβάν είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους προπονητές στην Ευρώπη», απάντησε ο Λουπέσκου, που κάλεσε τον προπονητή του ΠΑΟΚ να συμμετέχει σ’ ένα ευρύτερο στρατηγικό συμβούλιο του ρουμανικού ποδοσφαίρου «όπου, μαζί με τους άλλους πρώην ομοσπονδιακούς προπονητές και ειδικούς γύρω από το ποδόσφαιρο, θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί γι’ αυτή τη ριζική αλλαγή για την οποία μιλάει».

 

Τελευταία Νέα