Η 4η φορά του Εμβιλά ως στόπερ στο αρχικό σχήμα

Η 4η φορά του Εμβιλά ως στόπερ στο αρχικό σχήμα

Gazzetta team
Η 4η φορά του Εμβιλά ως στόπερ στο αρχικό σχήμα

bet365

Ο Γάλλος χαφ καλείται απόψε να καλύψει το κενό του Μπα στο κέντρο της άμυνας και μόλις για 4η φορά στην καριέρα του θα ξεκινήσει σε κάποιο ματς βασικός με την... ιδιότητα του κεντρικού αμυντικού. Με τα «ερυθρόλευκα» τον είδαμε στα παιχνίδια με τη Λαμία, Αρη.
Ο Ουσεϊνού Μπα δεν τα κατάφερε τελικά και έμεινε εκτός του αρχικού σχήματος του Ολυμπιακού για το αποψινό (11/3) ματς με την Αρσεναλ, καθώς ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός των «ερυθρολεύκων» ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στη μέση που τον έθεσαν νοκ άουτ. Αυτόματα η ατυχία για τους Πειραιώτες μεγιστοποιείται επειδή τραυματίας είναι και ο Λισάνδρο Σεμέδο και ο Πέδρο Μαρτίνς επέλεξε τον Γιαν Εμβιλά για τα στόπερ και παρτενέρ του Σωκράτη Παπασταθόπουλου.
Υπό αυτές τις συνθήκες ο Γάλλος χαφ θα ξεκινήσει σε κάποιο παιχνίδι με την... ιδιότητα του κεντρικού αμυντικού μόλις για 4η φορά στη καριέρα του και οι προηγούμενες 3 ήταν με τη φανέλα της Σεντ Ετιέν τη σεζόν 2019/20. Πιο συγκεκριμένα μία στο Europa League με αντίπαλο τη Βόλφσμπουργκ τον Δεκέμβριο του 2019 και ακόμη δύο με Στρασβούργο, Ρεμς στο πλαίσιο της Ligue 1.
Κατά τη διάρκεια ορισμένων αναμετρήσεων βρέθηκε εκεί σε κάποιο χρονικό τους σημείο, όπως π.χ. συνέβη στο πρόσφατο 3-0 του Ολυμπιακού επί της Λαμίας όταν στο 20' «γύρισε» πίσω μετά την αλλαγή του Μπα ή στο 1-1 του «Κλεάνθης Βικελίδης» όπου ήταν 3ος στόπερ μαζί με Μπα, Παπασταθόπουλο, όμως σαν ενδεκαδάτο κεντρικό αμυντικό θα τον δούμε απόψε για πρώτη φορά με την «ερυθρόλευκη» φανέλα.
 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα