Γαβαλάς: «Με τη θετική ενέργεια των Σχολών στην Ολλανδία με στόχο την πρόκριση»

Γαβαλάς: «Με τη θετική ενέργεια των Σχολών στην Ολλανδία με στόχο την πρόκριση»

Δημήτρης Τομαράς
Γαβαλάς: «Με τη θετική ενέργεια των Σχολών στην Ολλανδία με στόχο την πρόκριση»

bet365

Ο Διευθυντής της Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακος, Νίκος Γαβαλάς, στάθηκε σε ποστάρισμά του στη δράση που έγινε από τις Σχολές των Πειραιωτών αλλά και τη θετική ενέργεια που έδωσαν στην πρώτη ομάδα.
Το post του Νίκου Γαβαλά:
H δύναμη του ποδοσφαίρου αποτυπώθηκε με τον πλέον εμφατικό τρόπο στη δράση που οργάνωσαν οι Σχολές και η Ακαδημία του Ολυμπιακού πριν από την έναρξη του αγώνα με τον Άρη. Το μήνυμα “A ball for All” ταξίδεψε απ’ άκρη σε άκρη σε όλη την Ελλάδα. Και για του λόγου το αληθές, το γεγονός πως μέσα σε 24 ώρες, 10 σχολεία όπου φοιτούν παιδιά με οπτική αναπηρία, εκδήλωσαν ενδιαφέρον για να ενταχθούν στο πρόγραμμα «Μία μπάλα για όλους».
Σε μία περίοδο που λόγω της πανδημίας οι Σχολές μας βρίσκονται αναγκαστικά σε αγωνιστική απραξία, απέδειξαν πως είναι ενεργές πετυχαίνοντας μία μεγάλη νίκη! Η «επίθεση αγάπης» προς τα παιδιά που βλέπουν με τα μάτια της ψυχής και θέλουν να παίξουν ποδόσφαιρο, έφερε ένα σπουδαίο αποτέλεσμα με μεγάλη σημασία και αξία για το οποίο είμαστε υπερήφανοι. Εμείς, βάζουμε στις αποσκευές μας για την Ολλανδία τη θετική τους ενέργεια και ταξιδεύουμε με στόχο την πρόκριση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα