Τζόλης: «Θέλουμε να τερματίσουμε πρώτοι» (vid)

Τζόλης: «Θέλουμε να τερματίσουμε πρώτοι» (vid)

Gazzetta team
Τζόλης: «Θέλουμε να τερματίσουμε πρώτοι» (vid)

bet365

Ο νεαρός επιθετικός του ΠΑΟΚ τόνισε πως στον «Δικέφαλο του Βορρά» έχουν θέσει ψηλά τον πήχη στον όμιλο του Europa League
Εκ των πρωταγωνιστών του ΠΑΟΚ στο αποψινό «εκκωφαντικό» 4-1 επί της PSV ήταν ο Τζόλης, που συνέχισε την πολύ καλή του ευρωπαϊκή παρουσία αφού ανάλογη εμφάνιση είχε κάνει και κόντρα στην Μπεσίκτας. «Ήταν παρόμοιο παιχνίδι για εμένα και τα δύο ήταν καλά. Ελπίζω να συνεχίσω έτσι γιατί είναι σημαντικό να κάνω καλά παιχνίδια στην Ευρώπη και στο πρωτάθλημα αλλά στην Ευρώπη είναι άλλος ο ρυθμός», ανέφερε αρχικά στην Cosmote TV.
Και μετά ρωτήθηκε για την εικόνα του δεύτερου ημιχρόνου. «Παίξαμε καλά κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο. Δώσαμε ρυθμό και εγώ και ο Κάρολ (σ.σ.Σφιντέρσκι) και το 1-0 το κάναμε 4-1. Ο κόουτς μας ζήτησε να δώσουμε ενέργεια και να πρεσάρουμε. Πιστεύω το κάναμε καλά και αυτό φάνηκε στον αγωνιστικό χώρο. Μετά το δεύτερο γκολ η Αιντχτόφεν τα έχασε και εμείς χτυπήσαμε εκεί βάλαμε άλλα δύο γκολ και ήταν καθοριστικό». Για το ακυρωθέν γκολ που σημείωσε στο φινάλε σχολίασε πως «δεν νομίζω να είμαι οφσάιντ και αυτός μου είπε ότι δεν ήταν σίγουρος και ότι πιθανότατα να έχει κάνει λάθος». Μετά μίλησε για το αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να πάρει την πρόκριση. «Σημαντική νίκη και τρεις βαθμοί. Αλλά έχουμε και το δεύτερο γύρο, θέλουμε να κάνουμε άλλες δύο νικες για να είμαστε πρώτοι».
Τέλος αναφέρθηκε στον Πάμπλο Γκαρσία και τι τους είπε στην ανάπαυλα. «Όπως κάθε προπονητής το είπε με σοβαρό ύφος για να μπούμε σοβαρά. Μπήκαμε και άλλαξε το παιχνίδι. Με διορθώνει μου έκανε παρατηρήσεις να βοηθάω περισσότερο στην άμυνα. Είναι κάτι που το χρειάζομαι».
 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα