Μπράγκα - ΑΕΚ: Μυρωδιά γηπεδικής εξέδρας σε ματς ελληνικής ομάδας

Gazzetta team
Μπράγκα - ΑΕΚ: Μυρωδιά γηπεδικής εξέδρας σε ματς ελληνικής ομάδας

bet365

Μετά από πολλούς μήνες οι παίκτες μιας ελληνικής ομάδας και κατ' επέκταση οι τηλεθεατές του Μπράγκα - ΑΕΚ είχαν την ευκαιρία να «μυρίσουν»... κανονική γηπεδική κερκίδα, έστω κι αν μόλις 2.250 οπαδοί της πορτογαλικής ομάδας είχαν το δικαίωμα να παρακολουθήσουν δια ζώσης το παιχνίδι...

Πέντε «ευρωπαϊκά» ματς ο ΠΑΟΚ, τρία ο Ολυμπιακός, δύο η ΑΕΚ από ένα ο Αρης και ο ΟΦΗ... Ουδεμία ελληνική ομάδα, όμως έως σήμερα είχε ζήσει έστω ένα 90λεπτο παρουσία οπαδών στις κερκίδες. Το έζησε σήμερα η ΑΕΚ στην Πορτογαλία όπου 2.250 οπαδοί της Μπράγκα βρέθηκαν στο Δημοτικό στάδιο της πόλης και παρακολούθησαν την αναμέτρηση εναντίον της Ενωσης.

Επευεφημίες, αποδοκιμασίες, πανηγυρισμοί: ακόμα και οι τηλεθεατές του ματς είχαν την ευκαιρία να... μυρίσουν μετά από πολλούς μήνες «κανονική» (τρόπους του λέγειν...) εξέδρα σε ποδοσφαιρικό αγώνα.

Με την ελπίδα όσο το δυνατόν πιο σύντομα να εμποδιστεί το κύμα εξάπλωσης του κορονοϊού, ας απολαύσουμε κάποιες από τις εικόνες του φωτογραφικού φακού στο «Estádio Municipal de Braga», όπου ασφαλώς πρωταγωνίστησε η ηλικιωμένη φίλη της πορτογαλικής ομάδας. Βαμμένη, με περιποιημένο μαλλί και το κασκόλ της, σαν να... υπερηφανεύεται και να το χαίρεται αγνά λίγο περισσότερο συγκριτικά με παλαιότερες εποχές.

Ξέρει κι' εκείνη ότι είναι από τις λίγες τυχερές σε πανευρωπαϊκό επίπεδο που έχει την τύχη να της επιτρέπεται η είσοδος στην κερκίδα και να... βρίσκει ένα από τα 2.250 εισιτήρια του συγκεκριμένου αγώνα. Μας έλειψαν αυτές οι εικόνες είναι η αλήθεια...

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα