Γιαννούλης: «Τιμή να φοράω το περιβραχιόνιο του αρχηγού του ΠΑΟΚ»

Γιαννούλης: «Τιμή να φοράω το περιβραχιόνιο του αρχηγού του ΠΑΟΚ»

Γιαννούλης: «Τιμή να φοράω το περιβραχιόνιο του αρχηγού του ΠΑΟΚ»

bet365

Ο Έλληνας διεθνής αμυντικός του ΠΑΟΚ μίλησε για το παιχνίδι με την Ομόνοια, αλλά και για τον ίδιο ξεκαθαρίζοντας ότι «η ανανέωση του συμβολαίου, δεν είναι κάτι που το σκέφτομαι».

Ο Δημήτρης Γιαννούλης φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, μια ιδιαίτερη και ξεχωριστή στιγμή για εκείνον όπως σημείωσε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της πρεμιέρας του ΠΑΟΚ στη φάση των ομίλων του Europa League κόντρα στην Ομόνοια.

«Ηταν μια μεγάλη στιγμή αυτή που έζησα στον αγώνα με την ΑΕΚ, είναι κάτι πολύ σημαντικό, μια επιβράβευση για μένα και ευχαριστώ τον Φερνάντο Βαρέλα γιατί ήταν η σειρά του να το πάρει και μόνος του είπε στον Μάτος να το δώσει σε μένα. Νιώθω ευλογημένος», υποστήριξε ο Κατερινιώτης άσος του «Δικεφάλου».

Προς το τέλος της συνέντευξης ο Γιαννούλης ρωτήθηκε για το ρόλο που παίζουν οι αγώνες στην Ευρώπη και την πιθανή ανανέωση του συμβολαίου του με φόντο μια ενδεχόμενη πώληση. «Για όλους είναι σημαντικά τα παιχνίδια στην Ευρώπη. Είναι ευκαιρία να διαφημιστούμε σαν παίκτες και σαν ομάδα. Για την ανανέωση του συμβολαίου, δεν είναι η ώρα να σκεφτώ κάτι τέτοιο. Είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος στο τώρα και την ομάδα μου,, πάντως, ευελπιστώ για το καλύτερο», τόνισε ο 25χρονος αμυντικός.

«Γεμάτο το ρόστερ του ΠΑΟΚ»

Σύμφωνα με τον Δημήτρη Γιαννούλη «η ομάδα είναι έτοιμη να ανταποκριθεί, ο σχεδιασμένος φέτος έγινε και με την Ευρώπη μέσα. Αν δεν έχουμε τραυματισμούς ή άλλες ατυχίες, νομίζω έχουμε γεμάτο ρόστερ και θα ανταποκριθούμε», και το μόνο που τον προβληματίζει είναι το γεγονός ότι μέχρι τώρα ο ΠΑΟΚ έχει πληρώσει σχεδόν κάθε λάθος που έχει κάνει στα παιχνίδια του. Κάτι που έγινε και εναντίον της Κρασνοντάρ και απέναντι στην ΑΕΚ.

«Ήμασταν καλύτεροι ναι, αυτό μας χαροποιεί από τη μία, αλλά από την άλλη δεν κερδίσαμε κανένα από τα τρία παιχνίδια. Είναι θέμα συγκέντρωσης, γιατί χάνουμε τη συγκέντρωση και το πληρώνουμε απευθείας σε αντίθεση με τους αντιπάλους. Υπάρχει προβληματισμός, το δουλεύουμε με τον προπονητή και δε νομίζω ότι θα αργήσουν να έρθουν και τα ανάλογα αποτελέσματα».

Τέλος αναφερόμενος στην πρεμιέρα κόντρα στην Ομόνοια είπε: «Έχουμε παρακολουθήσει την Ομόνοια. Τα πράγματα είναι διαφορετικά στην Ευρώπη. Αν βγούμε στο γήπεδο και κάνουμε αυτό που ξέρουμε, το μόνο που θα μας απασχολεί θα είναι το πότε θα βάλουμε γκολ για να πάρουμε».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα