Europa League: Θρίαμβος στο Καζακστάν και πρόκριση για τον ΑΠΟΕΛ του Ουζουνίδη (vid)

Europa League: Θρίαμβος στο Καζακστάν και πρόκριση για τον ΑΠΟΕΛ του Ουζουνίδη (vid)

Gazzetta team
Europa League: Θρίαμβος στο Καζακστάν και πρόκριση για τον ΑΠΟΕΛ του Ουζουνίδη (vid)

bet365

Με τους Ζαχίντ, Ανουάρ (σκόραρε) και Κλωναρίδη να αγωνίζονται και τον Ντε Βινσέντι να βρίσκει δίχτυα δύο φορές, ο ΑΠΟΕΛ του Μαρίνου Ουζουνίδη πέρασε άνετα από την έδρα της Καϊσάρ (1-4) και πήρε το εισιτήριο για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League.

Ήταν το φαβορί και το απέδειξε ο ΑΠΟΕΛ του Μαρίνου Ουζουνίδη απέναντι στην Καϊσάρ.

Παρά το ταξίδι στα βάθη του Καζακστάν για νοκ-άουτ παιχνίδι και το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 6' (Λομπανίτζε), οι Κύπριοι ανέτρεψαν την κατάσταση και πήραν εν τέλει θριαμβευτικά το εισιτήριο για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League.

Ο Έλληνας τεχνικός είχε βασικούς τους πρώην παίκτες του Παναθηναϊκού, Γκίας Ζαχίντ και Ανουάρ, με τον δεύτερο μάλιστα να χρίζεται σκόρερ στο 25' και να σφραγίζει την ανατροπή που ξεκίνησε ένας άλλος γνώριμός μας, ο Τομάς Ντε Βινσέντι (15').

Ο Αργεντίνος άλλοτε μέσος του Ολυμπιακού και του ΠΑΣ Γιάννινα ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής για την κυπριακή ομάδα, καθώς πέτυχε και δεύτερο γκολ στις καθυστερήσεις για το τελικό 1-4. Ενδιάμεσα, ο Ατζίλι είχε βρει κι εκείνος δίχτυα στο 48' και είχε ξεκαθαρίσει ουσιαστικά την υπόθεση πρόκριση.

Πλέον, ο ΑΠΟΕΛ θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Ολίμπια Λιουμπλιάνας-Ζρίνσκι και μάλιστα ως γηπεδούχος.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα