Ρίχνονται στη μάχη του Europa League Αρης και ΟΦΗ

Κώστας Τόπας
Ρίχνονται στη μάχη του Europa League Αρης και ΟΦΗ

bet365

Στην μάχη της Ευρώπης ρίχνονται Άρης και ΟΦΗ απόψε (17/09) και συγκεκριμένα στον στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League.

Πρώτος στη μάχη ρίχνονται οι Κρητικοί, οι οποίοι θα δώσουν το πρώτο τους ευρωπαϊκό ματς, μετά από 7.253 ημέρες. Στις 20:00 από το κανάλι Novasports1 HD, θα παρακολουθήσουμε την αναμέτρηση το κρίσιμο νοκ-άουτ ματς στο «Γεντί Κουλέ», μεταξύ του ΟΦΗ και του Απόλλωνα Λεμεσού.

Ο Γιώργος Σίμος, δεν θα μπορεί να έχει στη διάθεσή του. τους μακροχρόνια τραυματίες Τσιλιανίδη, Φερέιρα και Βαζ κι έτσι δεν αποκλείεται να δούμε σχήμα με τριάδα και στην άμυνα και δύο φουλ μπακ, τους Ουές και Γιαννούλη. Στάικος, Μεγιάδο και Νέιρα συγκεντρώνουν αρκετές πιθανότητες για να ξεκινήσουν στον άξονα ενώ στην επίθεση δεν αποκλείεται να γίνει η… έκπληξη με το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα των Κρητικών, τον Αργεντινό Σολίς, να παίρνει θέση δίπλα στον Φιγκεϊρέδο. Βέβαια, θέση στο βασικό σχήμα διεκδικεί και ο Ναμπί.

Υπενθυμίζουμε πως εάν ο ΟΦΗ πάρει το εισιτήριο της πρόκρισης, τότε στον δρόμο του για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League, θα συναντήσει την Λεχ Πόζναν, η οποία θριάμβευσε στην έδρα της Χάμαρμπι με 3-0.

Αναλυτικά αποστολή του ΟΦΗ: Μπόι Βάτερμαν, Σωτηρίου, Βάις, Σακόρ, Σελίμοβιτς, Μαρινάκης, Νέιρα, Ναμπί, Σολίς, Βούρος, Διαμαντής, Γιαννούλης, Φιγκεϊρέδο, Γκαργκαλατζίδης, Στάικος, Μεγιάδο, Κοροβέσης

Αρης κόντρα στην... άπειρη Κόλος Κοβαλίβκα

Στις 21:00 (Novasports 2) ο Άρης θα υποδεχθεί την Κόλος Κοβάλίβγκα, η οποία δεν έχει και τόση μεγάλη εμπειρία σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Παρ' όλα αυτά οι «κιτρινόμαυροι» είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα και στο τέλος να πάρουν αυτοί την πρόκριση για την επόμενη φάση του Europa League.

Ο Γερμανός προπονητής του Άρη, Μίκαελ Ένινγκ δεν επιφύλαξε εκπλήξεις καθώς στην αποστολή μετέχουν οι Κουέστα, Μπουσέ, Γκάνεα, Λόπεθ, Τζέγκο, Σάκιτς, Γκάμα, Μπερτόγλιο, Μαντσίνι, Ντάτκοβιτς, Ματίγια, Ροζ, Σάσα, Δεληζήσης, Φετφατζίδης, Μάνος, Μπαγκαλιάνης, Σενγκιέργκης

Ο Ένινγκ αναμένεται να χρησιμοποιήσει πιθανότητα το 4-3-3 με τους Κουέστα κάτω από τα δοκάρια και τους Γκανέα, Σάκιτς, Ντάτκοβιτς και Ροζ στην άμυνα. Ματίγια, Τζέγκο και Σάσα στην μεσαία γραμμή και τους Γκάμα, Φετφατζίδη και Λόπεθ στην επίθεση.

Διαβάστε επίσης:

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα