Μώραλης: «Η ασθένεια του Μαρινάκη δεν είναι λόγος να μην γίνει το ματς» (vid)

Gazzetta team
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Γιάννης Μώραλης, σε τηλεοπτικές του δηλώσεις αναφέρθηκε στο ματς με την Γουλβς και στην κατάσταση του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο Μώραλης είπε στο δελτίο του ΑΝΤ1 για:

Την κατάσταση του Βαγγέλη Μαρινάκη: Είναι και πρώτος δημοτικός σύμβουλος της ομάδας. Νομίζω ότι νοσεί ήπια και αυτό είναι πολύ θετικό. Είναι προφανές ότι κόλλησε τον ιό κατά την παραμονή του στην Αγγλία. Ευτυχώς έκανε τρία πράγματα κατά την άποψή μου σωστά. Πήγε αμέσως να ελεγχθεί, που βρέθηκε θετικός & δημοσιοποίησε ότι νοσεί, που είναι κάτι πολύ θετικό. Πρέπει όλοι να μάθουμε να ζούμε με αυτό. Το τρίτο ότι έδωσε τις δικές του συμβουλές, τις προσωπικές. Να ακούμε τους γιατρούς και να τηρούμε όλα τα μέτρα υγιεινής που πρέπει. Χρειάζεται ηρεμία. Ζούμε μία πρωτόγνωρη κατάσταση. Πρέπει να το αντιμετωπίσουμε όπως όλες οι χώρες. Με ψυχραιμία.
Το ενδεχόμενο αναβολής του Ολυμπιακός - Γουλβς: Και εγώ ως πληροφορίες το έχω ακούσει. Εμείς θεωρούμε ότι ο αγώνας θα παιχθεί κανονικά χωρίς θεατές. Πρώτα απ' όλα ξέρετε είναι η υγεία του κόσμου. Η ομάδα εξετάστηκε. Θα έχουμε τα αποτελέσματα. Απ' όσο ξέρω η οικογένεια του κ. Μαρινάκη βρέθηκε αρνητική στις εξετάσεις. Νομίζω ότι ο Ολυμπιακός δεν θα έχει περαιτέρω πρόβλημα. Η ασθένεια του κ. Μαρινάκη δεν είναι λόγος να μην γίνει το ματς.