Μαρτίνς: «Είμαστε έτοιμοι να συνεχίσουμε να γράφουμε ιστορία»! (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Μαρτίνς: «Είμαστε έτοιμοι να συνεχίσουμε να γράφουμε ιστορία»! (vid)

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς σχολίασε στο κανάλι του Ολυμπιακού το αποτέλεσμα της κλήρωσης που έφερε την Γουλβς στο δρόμο του Ολυμπιακού στους «16» του Europa League. Τι είπε για το πρόγραμμα του Μαρτίου.
Αναλυτικά μίλησε στην κάμερα του «Olympiacos TV» λέγοντας:
Για την ομάδα της Γουλβς: «Είναι πολύ ενδιαφέρον το αποτέλεσμα της κλήρωσης. Είναι μία ομάδα που την γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά. Έχει παίκτες που τους γνωρίζουμε καλά, έναν προπονητή που επίσης τον γνωρίζουμε καλά. Θα είναι δύο δύσκολα ματς. Είναι μία ομάδα πολύ συνεπής, η απόδοσή της σταθερά πολύ μεγάλη και θα είναι δύο δύσκολα παιχνίδια».
Για το αν έχει διαφορές από την Άρσεναλ: «Είναι δύο τελείως διαφορετικές ομάδες. Η Αρσεναλ έχει ηγετική προσωπικότητα. Είναι μία ομάδα που βρίσκεται πολλά χρόνια στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και ξέρει να αντιμετωπίζει τέτοιου είδους παιχνίδια. Είναι μία ομάδα που έχει τους ίδιους παίκτες εδώ και πολλά χρόνια. Ακόμα και με τον νέο προπονητή αυτό ισχύει, γιατί είναι ένας άνθρωπος που προέρχεται μέσα από την Άρσεναλ και γνωρίζει την ομάδα του. Από την άλλη η Γουλβς είναι μία πολύ πιο πραγματική ομάδα. Μία πιο ρεαλιστική ομάδα & είναι πιο κυνική. Εκμεταλλεύεται πάρα πολύ καλά τις αδυναμίες του αντιπάλου. Είναι πολύ καλή αμυντικά και επιθετικά».
Για το βαρύ πρόγραμμα του Μαρτίου: «Είμαστε συνηθισμένοι, δεν θα είναι εύκολα τα πράγματα. Θα είναι ένας δύσκολος μήνας, θα υπάρχει αρκετή κούραση, θα έχουμε πολλά παιχνίδια. Όμως, η αλήθεια είναι ότι αυτή είναι η διαδικασία που ακολουθούμε έως τώρα. Όλοι οι παίκτες είναι συγκεντρωμένοι, δουλεύουν πολύ και σε κάθε παιχνίδι προσπαθούμε να κερδίζουμε εμπειρίες και να βελτιωνόμαστε κάθε φορά όλο και περισσότερο. Να είναι η απόδοσή μας όλο και καλύτερη απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο. Νομίζω ότι δεν θα είναι εύκολο, όμως είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι. Ξέραμε από την αρχή ότι αυτό θα είναι το πρόγραμμα και αυτή η διαδικασία που θα πρέπει να ακολουθήσουμε. Είμαστε έτοιμοι να συνεχίσουμε να γράφουμε ιστορία».

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα