Ένα… όνειρο τρελό σε ενισχυμένη απόδοση!

Ένα… όνειρο τρελό σε ενισχυμένη απόδοση!

Gazzetta team
Ένα… όνειρο τρελό σε ενισχυμένη απόδοση!

bet365

«Θα ζω με ένα όνειρο τρελό, ο Θρύλος να σηκώσει το ευρωπαϊκό», είναι το σύνθημα που δονούσε την ατμόσφαιρα του Arsenal Stadium από τους εκστασιασμένους φίλους του Ολυμπιακού μετά το έπος που έγραψε η ομάδα του Μαρτίνς κόντρα στην Άρσεναλ.

Μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες ελληνικής ομάδας στην Ευρώπη, μια πρόκριση ανάσα για τη βαθμολογία της Ελλάδας στην ειδική κατάταξη της UEFA, ένα ψήγμα ελπίδας για κατάκτηση ενός ευρωπαϊκού τίτλου από ελληνική ομάδα ή ένα λιθαράκι στο χτίσιμο μιας μακράς πορείας στο Europa League.

Η τεράστια διάκριση του Ολυμπιακού δεν άφησε ασυγκίνητους τους Έλληνες φιλάθλους, ούτε όμως και τις στοιχηματικές πλατφόρμες, που πιάνουν τον παλμό και με τη σειρά τους… κάνουν παιχνίδι. Τρία τινά παρουσιάζονται σε ενισχυμένη απόδοση λίγες ώρες πριν την έναρξη της κλήρωσης, στην οποία οι «ερυθρόλευκοι» μαθαίνουν αντίπαλο.

Να φτάσει μέχρι τους «4» της διοργάνωσης, να φτάσει μέχρι τον τελικό, να σηκώσει το βαρύτιμο τρόπαιο. Δείτε τις ενισχυμένες αποδόσεις για τις παραπάνω αγορές.

Βαριά ονόματα υπάρχουν στην κλήρωση των 14:00 και είναι μεταξύ άλλων η Ίντερ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Ρόμα και η Σεβίλλη. Ποιοτικές ομάδες συνθέτουν ως επί το πλείστον το σκηνικό της φάσης των «16», ωστόσο μέσα από ευνοϊκά μονοπάτια οι Πειραιώτες έχουν αποδείξει ότι μπορούν να φτάσουν κοντά στην υπέρβαση.

21+ ετών /ΚΕΘΕΑ: 2109215776/Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC/ Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τους συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας
 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα