Ολυμπιακός: Η Αρσεναλ έρχεται ως η μοναδική αήττητη στα πέντε μεγάλα πρωταθλήματα για το 2020

Gazzetta team
Ολυμπιακός: Η Αρσεναλ έρχεται ως η μοναδική αήττητη στα πέντε μεγάλα πρωταθλήματα για το 2020

bet365

Μετά τις ήττες των Παρί, Λίβερπουλ την Τρίτη, μόνο η Αρσεναλ δεν έχει ήττα στα πέντε μεγάλα πρωταθλήματα, μετρώντας τέσσερις νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες από τότε που άλλαξε ο χρόνος.

Λίγο πριν αλλάξει ο χρόνος, στις 29 Δεκεμβρίου, η Τσέλσι έκανε ανατροπή στο φινάλε του ντέρμπι στο “Εμιρεϊτς” και επικράτησε με 1-2. Εκτοτε η Αρσεναλ δεν θα έχανε ξανά ματς. Οι Gunners έδωσαν μέσα στο νέο έτος οκτώ ματς σε όλες τις διοργανώσεις (οι έξι για την Premier League) και μέτρησαν τέσσερις νίκες και άλλες τόσες ισοπαλίες.

Αυτό σημαίνει όχι απλά ότι θα αναμετρηθούν με τον Ολυμπιακό την Πέμπτη στο πρώτο μεταξύ τους για τους “32” του Europa League ως αήττητοι μέσα στο 2020, αλλά και ως η μοναδική αήττητη ομάδα στα πέντε μεγάλα πρωταθλήματα από τότε που γύρισε ο χρόνος. Αυτό συνέβη μετά και τις ήττες των Παρί, Λίβερπουλ το βράδυ της Τρίτης. Μήπως ήρθε η ώρα να της το χαλάσουν οι Ερυθρόλευκοι;

Να σημειώσουμε βέβαια ότι υπάρχει και η Μπάγερν που δεν έχει επίσημη ήττα στο 2020, αλλά μετράει μία φιλική πεντάρα (5-2) από τη Νυρεμβέργη τον Γενάρη κατά τη χειμερινή διακοπή της Μπουντεσλίγκα, ενώ η Αρσεναλ δεν έχει χάσει πουθενά και από κανέναν.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα