ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
ΠΑΟΚ: Απόλυτη στήριξη σε Φερέιρα, τέλος οι μεταγραφές, ώρα για πωλήσεις!

ΠΑΟΚ: Απόλυτη στήριξη σε Φερέιρα, τέλος οι μεταγραφές, ώρα για πωλήσεις!

ΠΑΟΚ: Απόλυτη στήριξη σε Φερέιρα, τέλος οι μεταγραφές, ώρα για πωλήσεις!

Η έντονη κριτική του Σαββίδη στους παίκτες, η στήριξη στον Αμπέλ Φερέιρα, οι μεταγραφές που (δεν) θα γίνουν και το κομμάτι των πωλήσεων είναι όλα όσα ακολούθησαν το βράδυ του αποκλεισμού από την Ευρώπη.

Επιστροφή* 100% στον αγώνα Γκλάντμπαχ - Λειψία  και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα!  (21+)

Το ξέσπασμα του Ιβάν Σαββίδη ήταν λογικό και αναμενόμενο, μετά τον αποκλεισμό-σοκ από την Σλόβαν. Η κακή πορεία του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη ότι θα έχει συνέπειες σ’ όλα τα επίπεδα, κάτι που σιγά σιγά όλοι αρχίζουν να αντιλαμβάνονται μετά και τον δεύτερο, μέσα σε τρία χρόνια, αποκλεισμό από τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Γιατί, ας μην ξεχνάμε ότι οι «ασπρόμαυροι» κουβαλάνε στις πλάτες τους και τον αποκλεισμό-ντροπή από την Έστερσουντ.

Ο ιδιοκτήτης της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, κατά τη διάρκεια της πολύωρης ομιλίας του στο ξενοδοχείο «Μακεδονία Παλλάς», όπου βρέθηκε σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα, επέρριψε αποκλειστικά την ευθύνη του αποκλεισμού στους ποδοσφαιριστές και όχι στον προπονητή. Ήταν ξεκάθαρη η κριτική του απέναντι στους παίκτες, αλλά και η απόλυτη στήριξη του προς το πρόσωπο του Αμπέλ Φερέιρα τον οποίο συνεχίζει να πιστεύει.

Αναζητήθηκαν οι τρόποι για να μπορέσει η ομάδα να ξεπεράσει το σοκ, να σταθεί στα πόδια της, ασφαλώς και ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός, ωστόσο από τα όσα είπε ο Ιβάν Σαββίδης το δύσκολο βράδυ του αποκλεισμού από την Ευρώπη το συμπέρασμα είναι ότι δεν θα υπάρξει ενίσχυση, δεν θα γίνουν μεταγραφές. Είναι οι… παράπλευρες απώλειες για πολλούς λόγους, συμπεριλαμβανομένου και του FFP, αν και στον ΠΑΟΚ του Σαββίδη ποτέ δεν πρέπει να είσαι απόλυτος στο κομμάτι των μεταγραφών.

Πάντως είναι φανερό ότι οι μεταγραφές τελείωσαν, καθώς ο αποκλεισμός έφερε επιπλέον προβλήματα τα οποία θα μπορούσαν να είχαν ξεπεραστεί αν η ομάδα περνούσε στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Δεν το πέτυχε και πλέον δεν μπορούμε να μιλάμε για αγορές, παρά μόνο για πωλήσεις.

Στο τραπέζι έχουν «πέσει» πιθανές πωλήσεις ποδοσφαιριστών ως το βράδυ της ερχόμενης Δευτέρας όταν και ολοκληρώνεται η μεταγραφική περίοδος σε πολλές χώρες. Αυτή είναι ακόμη μια απόφαση που πάρθηκε, χωρίς να υπάρχει διάθεση ξεπουλήματος και αποδόμησης της ομάδας, δεν θα διαταραχθεί και δεν πρέπει να διαταραχθεί η συνοχή της.

Στη λίστα υπάρχουν κάποια ονόματα, κυρίως για παίκτες που το προηγούμενο διάστημα είχε γίνει κάποια κουβέντα με ομάδες του εξωτερικού, με τον ΠΑΟΚ, πλέον, να έχει ανοίξει εκ νέου την συζήτηση πάνω στο συγκεκριμένο κομμάτι.