Ματιάσεβιτς: «Θα προτιμούσα Άρη ή ΑΕΛ Λεμεσού στον Β΄ Προκριματικό Γύρο»

Ματιάσεβιτς: «Θα προτιμούσα Άρη ή ΑΕΛ Λεμεσού στον Β΄ Προκριματικό Γύρο»

bet365

Ο τεχνικός διευθυντής της Τσουκαρίτσκι, Βλάντιμιρ Ματιάσεβιτς κατέθεσε την άποψη του για το ζευγάρι Άρης-ΑΕΛ Λεμεσού, τον νικητή του οποίου θα αντιμετωπίσει η ομάδα του σε περίπτωση που αποκλείσει την Μόλντε.

Ο Ματιάσεβιτς, ο οποίος τόσο ως ποδοσφαιριστής, όσο και ως αθλητικός διευθυντής πέρασε από την ΑΕΚ, επέστρεψε στην πατρίδα του για λογαριασμό της Τσουκαρίτσκι.

Με αφορμή την κλήρωση του Γ΄ Προκριματικού Γύρου στο Europa League που ενδέχεται να βρει τον σερβικό σύλλογο απέναντι στον Άρη τόνισε χαρακτηριστικό:

«Είναι δύσκολο να μιλάμε για κάτι που είναι τόσο μπροστά. Δεν σκεφτόμαστε τον Γ΄ Προκριματικό Γύρο. Σας θυμίζω πως η Τσουκαρίτσκι τις τρεις προηγούμενες σεζόν δεν κατάφερε να περάσει τον Β΄ Γύρο, για αυτό δεν υπάρχει λόγος να μιλάμε γα τον Άρη ή την ΑΕΛ τους οποίους γνωρίζουμε πολύ καλά.

Ειλικρινά, θα προτιμούσα μια από τις δύο αυτές ομάδες στον Β΄ Προκριματικό Γύρο, όμως τώρα έχουμε συγκεντρωθεί στα παιχνίδια με την Μόλντε.

Τα πάντα εξαρτώνται από τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο. Εάν προκριθούμε τότε θα αναφερθούμε στους αντιπάλους μας στον Γ΄ Γύρο».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα