Τα γκολ του Σισέ την στιγμή που τα χρειαζόταν ο Ολυμπιακός (vids)

Δημήτρης Τομαράς
Τα γκολ του Σισέ την στιγμή που τα χρειαζόταν ο Ολυμπιακός (vids)

bet365

Ο νεαρός Σενεγαλέζος φώναξε στην Μίλαν «εδώ είναι το σπίτι μου και δεν θα περάσετε» και το gazzetta.gr γράφει για τα δύο κομβικά φετινά του γκολ!
Το είχε κάνει στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Το δικό του γκολ έφερε το 1-1 και έσωσε έστω προς το τέλος το γόητρο και το πρεστίζ των «ερυθρόλευκων» στο... αιώνιο ντέρμπι. Το έκανε και με την Μίλαν όμως για να σημάνει την... αντεπίθεση καθώς μετά το δικό του 1-0 άνοιξε ο δρόμος της πρόκρισης. Μίας τεράστιας πρόκρισης στις 32 καλύτερες ομάδες του Europa League.
Ο 23χρονος σέντερ μπακ απέδειξε για ακόμα μία φορά πως είναι παίκτης που μπορεί να ανταποκριθεί σε ματς υψηλών απαιτήσεων και έβγαλε... ασπροπρόσωπο τον Πέδρο Μαρτίνς. Στην δε φάση του γκολ του έχει... νικήσει δύο φορές τον σταρ Ιγουαϊν! Μία φορά που ο Αργεντίνος δεν μπορεί να τον κερδίσει στην... μονομαχία τους για να διώξει την μπάλα και την δεύτερη που ο Σισέ τον προλαβαίνει και ουσιαστικά μπαίνει με την μπάλα στα δίχτυα! Για να έρθει μετά ο έξαλλος πανηγυρισμός του αλλά και το γεγονός ότι έπεσε στο χορτάρι και ευχαρίστησε τον Θεό που τον αξίωσε να σκοράρει σε τέτοιον αγώνα.
Δεν μπορεί να θεωρηθεί λοιπόν τόσο τυχαίο ή συμπτωματικό ότι οι Πειραιώτες έχουν πάρει από τον Παπέ Αμπού Σισέ δύο τόσο σημαντικά τέρματα φέτος, όπως και το ότι γενικά έχουν πάρει σημαντικά τέρματα από τους μπακ τους. Ο Σισέ έχει φτάσει φέτος τις 13 συμμετοχές σε Ελλάδα και Ευρώπη, έχοντας 2 τέρματα και φυσικά είναι γνωστό πως εδώ και καιρό έχει μπει στα... ραντάρ μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων με τον Ολυμπιακό να τον κοστολογεί πάνω από 10 εκατ. ευρώ.
 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα