ΠΑΟΚ: Από τον Μπόλονι στον Λουτσέσκου

ΠΑΟΚ: Από τον Μπόλονι στον Λουτσέσκου

ΠΑΟΚ: Από τον Μπόλονι στον Λουτσέσκου

bet365

Ο ΠΑΟΚ επιστρέφει στο Λονδίνο, ύστερα από επτά χρόνια, με Ρουμάνο προπονητή και πάλι στον πάγκο του! ΛΟΝΔΙΝΟ-ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου προετοιμάζεται κι αυτός για την όχι και τόσο εύκολη από κάθε άποψη βραδιά στο «Στράμφορντ Μπριτζ» απέναντι στην Τσέλσι, στην ίδια πάνω-κάτω θέση που είχε βρεθεί και ο συμπατριώτης του, Λάζλο Μπόλονι πριν από επτά χρόνια.

Ο Ρουμάνος προπονητής είχε αναλάβει την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ, σ’ ένα από τα πιο ταραγμένα καλοκαίρια, σε διοικητικό επίπεδο, στο πρωτάθλημα είχε πολλά αρνητικά αποτελέσματα, αλλά στην Ευρώπη και το Γιουρόπα Λιγκ ήταν αήττητος, ξεκινώντας από τον 3ο προκριματικό γύρο και φτάνοντας μέχρι την πρόκριση στους «32» της διοργάνωσης.

Φυσικά η πιο μεγάλη βραδιά του ήταν στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» με το «διπλό» (1-2) επί της Τότεναμ.

Εκ διαμέτρου αντίθετη είναι η φετινή διαδρομή του συμπατριώτη του, Ραζβάν Λουτσέσκου, καθώς ο Ρουμάνος προπονητής όσο καλά τα πάει στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο, τόσο στη φάση των ομίλων δεν τα έχει καταφέρει, μετά κυρίως τις δύο ήττες από τη Βίντι.

Πάντως στην συνέντευξη Τύπου ο Λουτσέσκου παραδέχθηκε πως τιμ μάνατζερ της ομάδας, Παντελής Κωνσταντινίδης, που ήταν και τότε στο πλευρό του Μπόλονι, του έχει κάνει «πλύση εγκεφάλου» αναφορικά με την σημασία που έχει να μην απωλέσει ο ΠΑΟΚ το αήττητό του στο Λονδίνο…

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα