Ο Πράνιτς το γύρισε για την Ανόρθωση, ελπίζει ο Απόλλων

Gazzetta team
Η Ανόρθωση νίκησε με ανατροπή την Λάτσι 2-1, ενώ ο Απόλλων Λεμεσού ηττήθηκε από την Στούμπρας.

Το Παγκόσμιο παίζεται στη Novibet με προσφορά* ημέρας και δεκάδες ειδικά στοιχήματα! *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

Η Ανόρθωση υποδέχτηκε στο κλειστό (λόγω τιμωρίας) «Αντώνης Παπαδόπουλος» την αλβανική Λάτσι. Οι φιλοξενούμενοι πήραν κεφάλι στο σκορ στο 21', αλλά ο Πράνιτς βρήκε στόχο από το σημείο του πέναλτι στo 52' και στο 59' ο Σεκού Σισέ έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του.

Σε μία εβδομάδα στην Αλβανία θα μάθουμε αν οι Κύπριοι πάρουν την πρόκριση που θα τους φέρειν αντιμέτωπους με το νικητή του ζευγαριού Γκλέναβον (Β.Ιρλανδία)-Μόλντε (Νορβηγία), με τους Βορειοϊρλανδούς να νικούν 2-1 στο πρώτο ματς.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Μάριο Φελγκέιρας, Σίλντενφελντ, Σωτηρίου, Κόφι, Πράνιτς, Ζοάο Βίκτορ, Ράγιος, Ιγκιέμπορ (34' Οικονομίδης), Σεκού Σισέ, Τζούριτς, Μικελτάτζε (81' Εγγλέζου).

ΛΑΤΣΙ: Σελμάνι, Σεφγκίναϊ, Χοτζαλάρι, Γκιόνι, Χάντροϊ (90' Τσίτσα), Στούμπινα, Έλερ, Γιονούζι, Λούσκια, Κεντές, Ουζούνι.

Από την άλλη, ο Απόλλων Λεμεσού έπαιξε στη Λιθουανία με την Στούμπρας όπου και ηττήθηκε με 1-0. Το εν λόγω σκορ μπορεί να ανατραπεί στην Κύπρο.

Το ματς πάντως, στο 28' είχε διακοπή για 1 ώρα και 10 λεπτά λόγω έντονης βροχόπτωσης.

Ο νικητής του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει όποια περάσει από το Στάρνιαν (Ισλανδία)-Νόμε Κάλιου (Εσθονία).

ΣΤΟΥΜΠΡΑΣ: Γιοσβιάκι, Μπίσι, Αλμέιδα, Βιλέλα, Τσερκάουσκας, Σαντάουσκας, Σα, Μάρκος(85′ Αλ Τζασάσι), Μπούχαρεμπ (66′ Λίου), Γκαλκεβίτσιους (81′ Ματσαρασβίλι)

ΑΠΟΛΛΩΝ: Βάλε, Πέδρο, Γιούστε, Κυριάκου, Βασιλείου, Μάρκοβιτς, Σακέτι, Μπρου(75′ Καρώ), Παπουλής (88′ Πολίτσι), Σαρδινέρο, Σκέμπρι (68′ Πίττας)