Ερυθρός Αστέρας - ΤΣΣΚΑ Μόσχας 0-0

Ερυθρός Αστέρας - ΤΣΣΚΑ Μόσχας 0-0

Gazzetta team
Ερυθρός Αστέρας - ΤΣΣΚΑ Μόσχας 0-0

bet365

Ισόπαλοι χωρίς τέρματα αναδείχθηκαν Ερυθρός Αστέρας και ΤΣΣΚΑ στο Βελιγράδι, με τις δυο ομάδες να αφήνουν ανοιχτούς λογαριασμούς ενόψει του επαναληπτικού στη Μόσχα!

Το πρώτο ματς της φάσης των «32» του Europa League είχε πάθος, ένταση, εξαιρετική ατμόσφαιρα, όχι όμως γκολ! Λευκή ισοπαλία στο Βελιγράδι ανάμεσα στον Ερυθρό Αστέρα και την ΤΣΣΚΑ, με τον Μοχάμεντ Μπεν να είναι βασικός και να έχει πολύ καλή απόδοση!

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στο ματς και στο 11ο λεπτό είχαν καλή ευκαιρία, αλλά ο Βιτίνιο από πλεονεκτική θέση δεν μπόρεσε να σκοράρει. Ο Αστέρας ισορρόπησε και στο 20' το φάουλ του Μπεν πέρασε μόλις άουτ. Στο 35' οι γηπεδούχοι άγγιξαν το γκολ, ο Πέσιτς βγήκε στην αντεπίθεση, αλλά ο Ακινφέεβ με απίθανη επέμβαση κράτησε το μηδέν! Ο Αστέρας ήταν καλύτερος στην επανάληψη, πίεσε για το γκολ, αλλά στο 60' η κεφαλιά του Μπεν δεν βρήκε στόχο, ενώ στο 75' η κεφαλιά του Κρίστισιτς πέρασε άουτ! Η ΤΣΣΚΑ ήταν εκτός ρυθμού, δεν θέλησε να ρισκάρει και οι δυο ομάδες άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς για τον επαναληπτικό της 21ης Φεβρουαρίου!

Црвена Звезда - ЦСКА. Обзор матча. от ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ на Rutube.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα