Μόροζιουκ: «Καλή και δυνατή ομάδα η ΑΕΚ»

Μόροζιουκ: «Καλή και δυνατή ομάδα η ΑΕΚ»

Γιάννης Γεωργόπουλος
Μόροζιουκ: «Καλή και δυνατή ομάδα η ΑΕΚ»

bet365

Για τις αναμετρήσεις με την ΑΕΚ στη φάση των «32» του Europa League μίλησε ο 30χρονος χαφ της Ντιναμό Κιέβου, Μίκολα Μόροζιουκ.

ΑΕΚ - Ολυμπιακός με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο Ουκρανός διεθνής αναφέρθηκε με σεβασμό για την ελληνική ομάδα, ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τους οπαδούς της ΑΕΚ.

«Σε αυτές τις διοργανώσεις δεν υπάρχουν αδύναμες ομάδες και για αυτό δεν εκπλήσσομαι όταν ομάδες με μικρότερο όνομα προχωρούν. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Θα μπορούμε να μιλήσουμε για τη δυναμική της ΑΕΚ μετά τα ματς. Δεν έχω καμιά αμφιβολία πως η ΑΕΚ είναι καλή και δυνατή ομάδα. Τα πάντα ωστόσο εξαρτώνται από το δικό μας παιχνίδι. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για μια δύσκολη αναμέτρηση στην Αθήνα».

Ο Μόροζιουκ τόνισε πως η Ντιναμό Κιέβου έχει βάλει ψηλά τον πήχη.

«Είναι μια πολύ σημαντική διοργάνωση για μας. Εάν θέλουμε να προχωρήσουμε, τότε πρέπει να αποκλείσουμε την ΑΕΚ. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως έχουμε και τα ματς για το ουκρανικό πρωτάθλημα. Μας περιμένουν δύσκολες αναμετρήσεις».

Ο πρώην παίκτης της Μέταλουργκ Ντόνετσκ σχολίασε και την ατμόσφαιρα που αναμένεται να συναντήσει στο ΟΑΚΑ η Ντιναμό Κιέβου.

«Οι Έλληνες οπαδοί συνηθίζουν να υποστηρίζουν με απίστευτο τρόπο την ομάδα τους. Θα πρέπει επίσης να είμαστε έτοιμοι και για αυτό».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα