Αταλάντα - Λεβερκούζεν: One... Λουκ-man show στο πρώτο 25λεπτο, έδωσε αέρα δύο τερμάτων στους Ιταλούς (vid)

Newsroom
lookman_atalanta

bet365

Με τον Αντεμόλα Λούκμαν να... οργιάζει και να πετυχαίνει δύο τέρματα σε 25 λεπτά η Αταλάντα πήρε σημαντικό προβάδισμ στον τελικό του Europa League κόντρα στη Λεβερκούζεν.

Τι έκανε ο Λούκμαν! Ιδανικά ξεκίνησε στον τελικό του Europa League η Αταλάντα που κεφαλαιοποίησε το δυνατό της μπάσιμο κόντρα στη Λεβερκούζεν, με πρωταγωνιστή τον Νιγηριανό εξτρέμ των δύο γκολ. Στο 12ο λεπτό, ο Κουπμάινερς τροφοδότησε τον Ζαπακόστα, αυτός μπήκε στην περιοχή και γύρισε την μπάλα από τα δεξιά, εκεί όπου ο Λούκμαν έπιασε στον... ύπνο τον Παλάσιος και από την καρδιά της περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για να δώσει το προβάδισμα στους Μπεργκαμάσκι.

Σαν να μην έφτανε αυτό πάντως, στο 25' ο Λούκμαν πήρε την μπάλα λίγο έξω από την περιοχή, συνέκλινε και με άψογο πλασέ νίκησε ξανά τον Κόβαρ για το 2-0 που έδωσε το έναυσμα έξαλλων πανηγυρισμών για τους Μπεργκαμάσκι.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα