Βιγιαρεάλ - Μαρσέιγ: Κλείνουν τα... σχολεία πλησίον του γηπέδου υπό τον φόβο επεισοδίων

Newsroom
Βιγιαρεάλ

bet365

Ο δήμαρχος διατάσσει τη διακοπή των διδακτικών δραστηριοτήτων σε πολλά κέντρα της πόλης το απόγευμα της Πέμπτης λόγω της άφιξης οργανωμένων οπαδών του γαλλικού συλλόγου.

Στη Βιγιαρεάλ σκέφτηκαν ότι κάθε προληπτικό μέτρο είναι αναγκαίο δεδομένης της επίσκεψης σχεδόν 2.000 φιλάθλων της Μαρσέιγ την Πέμπτη για τον δεύτερο αγώνα της φάσης των 16 του Europa League.

Στα πλαίσια των συνήθων αστυνομικών μέτρων που λαμβάνονται για την αντιμετώπιση των αγώνων που θεωρούνται υψηλού κινδύνου, η πόλη προχώρησε παραπέρα και αποφάσισε να κλείσει τα σχολεία που βρίσκονται κοντά στο γήπεδο.

Η ώρα έναρξης του αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων συμπέφτει με το τέλος των δραστηριοτήτων πολλών σχολείων που βρίσκονται στην περιοχή κοντά στη La Cerámica. Όλα αυτά θα προκαλούσαν συνωστισμό που θα έκανε τον έλεγχο ασφαλείας, πιο περίπλοκο, εκτός από κυκλοφοριακό χάος στην περιοχή.

Αυτός είναι ο λόγος που ο δήμαρχος της πόλης αποφάσισε την ερχόμενη Πέμπτη, 14 Μαρτίου, την αναστολή των απογευματινών μαθημάτων σε αυτά τα κέντρα.

Θυμίζουμε ότι στη Γαλλία η Μαρσέιγ επικράτησε με το εμφατικό 4-0.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα