Άκπομ: Η ιστορία πίσω από τον πανηγυρισμό του κόντρα στην ΑΕΚ

Άκπομ: Η ιστορία πίσω από τον πανηγυρισμό του κόντρα στην ΑΕΚ

Ανδρέας Σουλάι
Άκπομ

bet365

Πίσω από μια υπόσχεση που έδωσε στα παιδιά των ακαδημιών του Άγιαξ «κρύβεται» ο πανηγυρισμός του Τσούμπα Άκπομ απέναντι στην ΑΕΚ.

Ο Τσούμπα Άκπομ αποδείχθηκε μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης στο Άμστερνταμ ανάμεσα σε Άγιαξ και ΑΕΚ. Ο πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ πέτυχε τα δύο από τα τρία γκολ του «Αίαντα» και έστειλε τους Ολλανδούς στα play offs του Conference League, αφήνοντας την ΑΕΚ εκτός συνέχειας στην Ευρώπη.

Ο Άκπομ πανηγύρισε και τα δύο γκολ που πέτυχε με έναν ιδιαίτερο και όχι σύνηθες πανηγυρισμό για τον ίδιο, καθώς ο άλλοτε «ασπρόμαυρος» χαιρέτησε στρατιωτικά και στα δύο γκολ. Υπήρχε λόγος ωστόσο που ο Άκπομ επέλεξε να πανηγυρίσει έτσι.

Πιο συγκεκριμένα, ο Άκπομ είχε υποσχεθεί σε παιδιά της ακαδημίας ότι εάν σκόραρε θα πανηγύριζε με τον τρόπο που ήθελαν εκείνα. Η Κ13 του Άγιαξ επέλεξε τον στρατιωτικό πανηγυρισμό και ο Άκπομ κράτησε τον λόγο του.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα