Αλμέιδα: «Τα λάθη απέναντι σε τέτοιους αντιπάλους τα πληρώνεις» (vid)

Newsroom
Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα

bet365

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα μετά την ήττα από τον Άγιαξ και τον αποκλεισμό από την Ευρώπη τόνισε πως όταν κάνεις λάθη σε αυτό το επίπεδο, τότε αυτά θα στοιχίσουν, υπογραμμίζοντας ωστόσο το γεγονός ότι οι παίκτες του έπαιξαν με τη σωστή νοοτροπία.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αλμέιδα στην Cosmote TV μετά την ήττα της ΑΕΚ με 3-1 από τον Άγιαξ στο Άμστερνταμ:

«Η ομάδα ήταν ανταγωνιστική, ήταν ισάξια, αλλά σε αυτό το επίπεδο όταν δέχεσαι πέντε πέναλτι και σήμερα τρία γκολ ήταν πολύ. Τα λάθη είναι ομαδικά, ήμασταν καλοί απέναντι σε αυτούς τους αντιπάλους, αλλά τα λάθη απέναντι σε αυτούς τους αντιπάλους τα πληρώνεις», ανέφερε αρχικά ο Αλμέιδα, ο οποίος στη συνέχεια για την συνολική εμφάνιση της Ένωσης στον όμιλο υποστήριξε:

«Ήμασταν ισάξιοι με τους περισσότερους αντιπάλους. Φανήκαμε αντάξιοι των προσδοκιών αλλά δεν τα καταφέραμε». Όσο για τη συνέχεια της σεζόν, πρόσθεσε: «Σήμερα το μήνυμα είναι ότι σε προσωπικό και σε ομαδικό επίπεδο χάνουμε ένα όνειρο. Δεν έχουμε αλλάξει τον τρόπο παιχνιδιού μας. Με αυτό παραμένω ήρεμος, οι παίκτες μου τα κατέθεσαν όλα. Τώρα θα επικεντρωθούμε στις δύο διοργανώσεις που έχουμε στην Ελλάδα».

@Photo credits: INTIME
 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα