Γουέστ Χαμ - Φράιμπουργκ 2-0: Νίκη πρωτιάς οι Λονδρέζοι!

Επιμέλεια: Newsroom
Γουέστ Χαμ νεα

bet365

Η Γουέστ Χαμ επικράτησε 2-0 της Φράιμπουργκ στο Λονδίνο, πήρε την πρωτιά και άφησε στη 2η θέση τους Γερμανούς, με τρίτο τον Ολυμπιακό.

Πρώτη και καλύτερη στον πρώτο όμιλο του Europa League η Γουέστ Χαμ, η οποία στο ντέρμπι
κορυφής με την Φράιμπουργκ επέβαλε την ποιοτική ανωτερότητά της και έφτασε σε νίκη με 2-0, εάν και της αρκούσε και η ισοπαλία για να τερματίσει πρώτη.

Τα Σφυριά του Ντέιβιντ Μόγες έχτισαν τη νίκη πρωτιάς στο πρώτο ημίχρονο, όπου και προηγήθηκαν με το σκορ που έμελλε να είναι και το τελικό, με τον Μοχάμεντ Κουντούς να ανοίγει το σκορ με πλασέ μέσα από την περιοχή, ύστερα από καταπληκτική βαθιά μπαλιά του Έντσον Άλβαρες (14’).

Ο Μεξικανός αμυντικός μέσος έβαλε ακόμα πιο φαρδιά πλατιά την υπογραφή του στη νίκη, αφού σημείωσε το πρώτο του γκολ με την Γουέστ Χαμ, ολοκληρώνοντας από κοντά ύστερα από πολύ ωραίο συνδυασμό της αγγλικής ομάδας (42’).

Ο Άλβαρες, ο οποίος έλειψε από το προηγούμενο ματς λόγω δυνατής γρίπης, αντικαταστάθηκε από τον Μόγες, οι γηπεδούχοι έριξαν ρυθμούς, οι φιλοξενούμενοι πίεσαν χωρίς αποτέλεσμα και πλέον θα παίξουν στα πλέι οφ του Europa League.

Γουέστ Χαμ (Ντέιβιντ Μόγες): Φαμπιάνσκι – Κουφάλ (88’ Κέρερ), Μαυροπάνος, Αζέρ, Έμερσον – Σούτσεκ, Άλβαρες (54’ Φορνάλς), Γουόρντ Πράουζ – Κουντούς (88’ Κορνέ), Μπόουεν (72’ Ινγκς), Λούκας Πακετά (72’΄Μουμπαμά).

Φράιμπουργκ (Κρίστιαν Στράιχ): Ατουμπόλου – Σιλντίγια, Γκίντερ, Γκούλντε, Μακενγκό – Ντοάν, Έγκεσταϊν (56’ Χέλερ), Χέφλερ, Γκρίφο – Σάλαϊ (46’ Ρολ), Γκρέγκοριτς (56’ Αντάμου).

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα