Φαν΄τ Σχιπ: «Εκτός ο Μπέργκβαϊν κόντρα στην ΑΕΚ»

Ανδρέας Σουλάι
Φαν Σιπ

bet365

Χωρίς τον Στίβεν Μπέργκβαϊν θα αγωνιστεί απέναντι στην ΑΕΚ ο Άγιαξ όπως τόνισε στη συνέντευξη Τύπου ο Τζον Φαν΄τ Σχιπ.

Χωρίς τον αρχηγό του θα παραταχθεί στον «τελικό» απέναντι στην ΑΕΚ ο Άγιαξ. Όπως γνωστοποίησε ο τεχνικός του «Αίαντα», Τζον Φαν΄τ Σχιπ, ο Στίβεν Μπέργκβαϊν θα απουσιάσει από το αυριανό παιχνίδι με την Ένωση (14/12, 22:00), καθώς ο Ολλανδός επιθετικός κρίθηκε ανέτοιμος και έτσι δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί.

Ο άλλοτε τεχνικός της Εθνικής Ελλάδος αναφέρθηκε και στον Μπρόμπεϊ και δήλωσε ότι ο φορ του Άγιαξ θα είναι έτοιμος, καθώς μίλησε και για τους Έλληνες της ΑΕΚ που γνωρίζει λόγω της κοινής τους παρουσίας στη «γαλανόλευκη».

«Ο Μπέργκβαϊν δεν είναι σε καλή κατάσταση. Δεν ξέρουμε πόσο ακριβώς θα λείψει, ωστόσο γνωρίζουμε ότι αύριο δεν θα αγωνιστεί. Ο Μπρόμπεϊ είναι έτοιμος. Προπονήθηκε κανονικά χθες και δεν έχει πρόβλημα», δήλωσε αρχικά ο Ολλανδός τεχνικός.

«Γνωρίζω μερικούς παίκτες της ΑΕΚ. Ξέρω τον Μάνταλο, τον Ρότα, τον Γαλανόπουλο και τον Αθανασιάδη», πρόσθεσε ο Τζον Φαν΄τ Σχιπ.

Κλείνοντας αναφέρθηκε στην ανοδική πορεία του Άγιαξ με τον ίδιο στον πάγκο: «Εάν κάνουμε μια σύγκριση σε σχέση με πέντε εβδομάδες πιο πριν, νομίζω πως τα πηγαίνουμε καλά. Προχωράμε με αργά και σταθερά βήματα. Ήρθα στη μέση της σεζόν, χωρίς προετοιμασία. Δεν μπορώ να περιμένω ραγδαίες αλλαγές».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα