ΑΕΚ: «Αρκεί ένα καπνογόνο ή κροτίδα για να τιμωρηθεί το γήπεδό μας»

ΑΕΚ: «Αρκεί ένα καπνογόνο ή κροτίδα για να τιμωρηθεί το γήπεδό μας»

Newsroom
Η OPAP Arena

bet365

Η ΑΕΚ ξεκαθαρίζει πως δεν πρέπει να γίνει το παραμικρό στο παιχνίδι της Πέμπτης απέναντι στην Μπράιτον καθώς κινδυνεύει με τιμωρία η OPAP Arena.

Μετά το τελευταίο ματς με τη Μαρσέιγ, η UEFA προειδοποίησε με ηηχρό «καμπανάκι» την ΑΕΚ καθώς της επέβαλε τιμωρία με κλείσιμο του βορείου πετάλου της OPAP Arena από τις θύρες 18 ως 25 με μια αγωνιστική, με την ποινή να έχει ανασταλτικό χαρακτήρα για δύο χρόνια.

Αυτό σημαίνει πως στο επόμενο παράπτωμα μέσα στην επόμενη διετία, θα ενεργοποιηθεί η ποινή και το πέταλο θα κλείσει για ένα ευρωπαϊκό εντός έδρας παιχνίδι της ΑΕΚ.

Ενόψει του αγώνα με την Μπράιτον την ερχόμενη Πέμπτη στη Νέα Φιλαδέλφεια, η Ένωση ξεκαθάρισε με μήνυμά της ότι δεν πρέπει να γίνει το παραμικρό.

«Δύναμή μας μόνο η φωνή σας. Αρκεί ένα καπνογόνο, ένα strobo, ή μια κροτίδα για να τιμωρηθεί το γήπεδό μας», ήταν το μήνυμα της ΑΕΚ στα social media.

Το μήνυμα της ΑΕΚ

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα