ΠΑΟΚ: Οι οδηγίες των γερμανικών αρχών για τους οπαδούς του «δικεφάλου του βορρά»

ΠΑΟΚ: Οι οδηγίες των γερμανικών αρχών για τους οπαδούς του «δικεφάλου του βορρά»

Newsroom
Οι οδηγίες των γερμανικών αρχών για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ στην Φρανκφούρτη

bet365

Αναλυτικά οι οδηγίες των γερμανικών αρχών για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ που θα βρεθούν στην Φρανκφούρτη για το παιχνίδι με την Άιντραχτ.

Χιλιάδες φίλοι του ΠΑΟΚ αναμένεται να δώσουν το παρών στο «Deutsche Bank Park» για το παιχνίδι του «δικεφάλου του βορρά» με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης την Πέμπτη (30/11-22:00) και γι' αυτό η γερμανική αστυνομία προχώρησε στην παροχή οδηγιών για τους υποστηρικτές της ομάδας της Θεσσαλονίκης που θα βρεθούν εκεί.

Αναλυτικά οι οδηγίες αυτές:

«Οι γερμανικές αρχές απαγορεύουν την πορεία προς το γήπεδο. Το σημείο συνάντησης των φίλων του Δικεφάλου είναι η Ο’ Reilly’s Irish Pub (Am Hauptbahnhof 4, 60329 Frankfurt am Main), δίπλα στον Κεντρικό Σταθμό Τρένων. Οι φίλαθλοι θα πρέπει να συγκεντρωθούν στις 17:00 ώστε να ξεκινήσουν τη μετάβασή τους προς το γήπεδο όσο το δυνατόν νωρίτερα.

Η μετάβαση των φιλάθλων θα γίνει με τρένα από τον Κεντρικό Σταθμό Τρένων, που θα οδηγούν απευθείας στο γήπεδο, με συνοδεία της γερμανικής αστυνομίας. Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 18:00.

Υπάρχουν τρένα από τον Κεντρικό Σταθμό Tρένων στην πόλη της Φρανκφούρτης, που οδηγούν απευθείας στο γήπεδο. Η γερμανική αστυνομία θα συνοδεύσει τους φίλους του ΠΑΟΚ απευθείας στο γήπεδο. Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 18:00.

Για τους φίλους του ΠΑΟΚ που δεν θα μεταβούν με τρένο προς το γήπεδο από το σημείο συνάντησης, συστήνεται να βρίσκονται στο γήπεδο τουλάχιστον δύο ώρες νωρίτερα, προκειμένου να περάσουν τους απαραίτητους ελέγχους.

Εντός του Deutsche Bank Park απαγορεύονται:

 • Η κατοχή και χρήση βεγγαλικών.
 • Τα κράνη κι οι ομπρέλες.
 • Οποιοδήποτε αντικείμενο μπορεί να κρύψει το πρόσωπο κάποιου (μαντίλια, full face).
 • Μαχαίρια, όπλα κι αντικείμενα που μπορούν να προκαλέσουν σωματική βλάβη.
 • Πανό και σημαίες με ρατσιστικό ή πολιτικό περιεχόμενο.
 • Πανό και σημαίες μεγαλύτερα των δύο μέτρων και κοντάρια για τα πανό.
 • Ναρκωτικές ουσίες.
 • Συσκευές λέιζερ.
 • Αλκοόλ και κάθε συσκευασία που είναι γυάλινη ή αλουμινένια.
 • Backpacks, τσάντες και βαλίτσες.
 • Τύμπανα, κόρνες.

Μετά το τέλος του αγώνα οι φίλοι του ΠΑΟΚ θα πρέπει να περιμένουν για λίγο στον ειδικό χώρο Ostkurve, έξω από τις θύρες 19-21 του γηπέδου. Εκεί θα υπάρχουν ανοιχτά καταστήματα με νερό και φαγητό, καθώς και τουαλέτες. Μετά το πέρας του απαραίτητου χρόνου θα συνοδευτούν από τη γερμανική αστυνομία στα μέσα μεταφοράς τους.

Παρακαλούνται οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ να τηρήσουν τα μέτρα των γερμανικών αρχών, προκειμένου να αποφευχθεί οποιοσδήποτε κίνδυνος τιμωρίας της ομάδας ή ενδεχόμενες νομικές ενέργειες εναντίον τους. Οι αρχές στην Γερμανία είναι ιδιαίτερα αυστηρές και δείχνουν μηδενική ανοχή στους παραβάτες».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα