Τουλούζ - Λίβερπουλ: Σε δημοπρασία οι φανέλες της γαλλικής ομάδας!

tou-liv_1_0

bet365

Η Τουλούζ είναι έτοιμη να βγάλει σε δημοπρασία τις φανέλες των παικτών που αγωνίστηκαν στην ιστορική νίκη με 3-2 απέναντι στη Λίβερπουλ, με στόχο να ενισχύσουν οικονομικά την ομάδα.

Σε μια αρκετά ασυνήθιστη πρωτοβουλία είναι έτοιμη προχωρήσει η διοίκηση της Τουλούζ, η οποία είναι έτοιμη να βγάλει σε δημοπρασία τις φανέλες των ποδοσφαιριστών της που αγωνίστηκαν στην επικράτηση με 3-2 κόντρα στη Λίβερπουλ, με στόχο να ενισχύσουν οικονομικά τον σύλλογο.

Η νίκη απέναντι στους Reds καταλογίζεται ως μία από τις ιστορικότερες στα 86 χρόνια ζωής του συλλόγου από τη Γαλλία και αυτό ήταν αρκετό για να κάνει τη διοίκηση της ομάδας να ξεκινήσει τη δημοσπρασία των ιστορικών, πλέον, εμφανίσεων που φόρεσε η ομάδα. Κάπως έτσι θέλει να αξιοποιήσει αυτό το αποτέλεσμα με στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη και οικονομική βιωσιμότητα ολόκληρου του οργανισμού.

Όπως ενημέρωσε η Τουλούζ στην επίσημη ανακοίνωσηή της, οι εμφανίσεις έχουν την υπογραφή των ποδοσφαιριστών της ομάδας. Μέσω της ιστοσελίδας «MatchWornShirt», η πλατφόρμα αυτή αφορά τις πωλήσεις εμφανίσεων που έχουν φορεθεί και υπογραφεί από ομάδες από όλο τον κόσμο.

Οι δημοπρασίες αναμένεται να ολοκληρωθούν σε οκτώ μέρες και την υψηλότερη τιμή έχει όπως αναμενόταν η μπλούζα του Ολλανδού επιθετικού και σκόρερ του ιστορικού 3-2 κόντρα στη Λίβερπουλ, Τάις Ντάλινγκα, η οποία κοστολογείται στα 6.000 ευρώ.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα