Αλεξανδρόπουλος: «Να κάνουμε αυτό που πρέπει στα επόμενα τέσσερα ματς» (vid)

Αλεξανδρόπουλος: «Να κάνουμε αυτό που πρέπει στα επόμενα τέσσερα ματς» (vid)

Newsroom
..

bet365

O Αλεξανδρόπουλος έδωσε το «σύνθημα» για την «αντεπίθεση» του Ολυμπιακού στα εναπομείναντα παιχνίδια του ομίλου του στο Europa League.

Το «σύνθημα» ώστε ο Ολυμπιακός να κάνει την «αντεπίθεσή» του στα εναπομείναντα τέσσερα ματς του Ομίλου του στο Europa League έδωσε ο Αλεξανδρόπουλος, μετά το χθεσινό (5/10) 2-2 των «ερυθρολεύκων» με την Μπάτσκα Τόπολα. «Είναι ένα κακό αποτέλεσμα από εμάς. Ημασταν μπροστά στο σκορ. Δεν γίνεται να δεχόμαστε δύο γκολ. Δεν έχουμε να πούμε κάτι, είμαστε απογοητευμένοι. Πρέπει στα επόμενα τέσσερα παιχνίδια να κάνουμε αυτό που πρέπει», είπε αρχικά ο Ελληνας χαφ στην Cosmote TV.

Και μετά ρωτήθηκε για την αποβολή του Ντόη στο 71' και σε ένα χρονικό σημείο όπου οι Πειραιώτες ήταν μπροστά στο σκορ 2-1. «Ακόμη και έτσι πρέπει να μάθουμε να διαχειριζόμαστε το παιχνίδι. Ημασταν ακόμα μπροστά στο σκορ. Σίγουρα όταν παίζεις με δέκα παίκτες είναι διαφορετικό, αλλά και πάλι θα μπορούσαμε να το αντιμετωπίσουμε καλύτερα».

Κλείνοντας αναφέρθηκε στην πορεία του ομίλου. «Εμείς θα κοιτάξουμε τη δουλειά μας και θα κάνουμε αυτό που πρέπει. Από εκεί και πέρα, αν το κάνουμε αυτό θα είμαστε εκεί που πρέπει».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα