Europa League: Ο Άρης Λεμεσού «ξέρανε» τη Ρέιντζερς, διπλό της Αταλάντα στη Λισαβόνα!

Νίκος Κικίδης
Aris lemesou

bet365

Τεράστιο αποτέλεσμα για τον Άρη Λεμεσού που επιβλήθηκε με 2-1 επί της Ρέιντζερς και μπήκε γερά στη διεκδίκηση της πρόκρισης. Νίκες για Αταλάντα - Μπέτις, ήττα για τη Ράκοβ των Ελλήνων.

3ος όμιλος

Στην πρεμιέρα μπορεί να μην τα κατάφερε απέναντι στην Σπάρτα Πράγας, όμως επί κυπριακού εδάφους ο Άρης Λεμεσού κατάφερε να πυροδοτήσει το μεγάλο «μπαμ»! Μόνο έτσι θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η νίκη επί της Ρέιντζερς, με τους γηπεδούχους να επικρατούν 2-1 και να θέτουν γερή υποψηφιότητα για πρόκριση από τη φάση των ομίλων. Τον δρόμο για το τρίποντο άνοιξε ο Μουσουντά με κεφαλιά στο 9΄, με τον Μπαμπίκα να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του στο 59΄. Το μόνο που κατάφεραν οι Σκωτσέζοι ήταν απλώς να μειώσουν στο 70΄με τον Σιμά.

Την ίδια ώρα η Μπέτις επικρατούσε με 2-1 της Σπάρτα Πράγας στην Ανδαλουσία, προκαλώντας το φαινόμενο της τετραπλής ισοβαθμίας. Παρά το προβάδισμα των Τσέχων με τον Μπιρμάνσεβιτς στο3΄, οι Ισπανοί έφεραν τούμπα το ματς με σκόρερ τους Ντιαό (9΄) και Ίσκο (79΄).

Αποτελέσματα

Άρης Λεμεσού - Ρέιντζερς 2-1
Μπέτις - Σπάρτα Πράγας 2-1

Βαθμολογία

  1. Σπάρτα Πράγας 2 (4-4) 3
  2. Άρης Λεμεσού 2 (4-4) 3
  3. Μπέτις 2 (2-2) 3
  4. Ρέιντζερς 2 (2-2) 3

Επόμενη αγωνιστική (26/10)

Σπάρτα Πράγας - Ρέιντζερς
Άρης Λεμεσού - Μπέτις

4ος όμιλος

Το 2Χ2 έκανε η Αταλάντα, η οποία πέρασε... αέρας από την έδρα της Σπόρτινγκ Λισαβόνας για να διατηρηθεί στην κορυφή του ομίλου. Οι Ιταλοί έχτισαν βάσεις νίκης από το πρώτο μέρος με γκολ των Σκαλβίνι (33΄) και Ρούγκερι (43΄), με τους Πορτογάλους απλώς να μειώνουν στο 76΄με πέναλτι του Γκιόκερες.

Αντίθετα η Ράκοβ των Ελλήνων δεν τα κατάφερε απέναντι στη Στουρμ Γκρατς, η οποία απέδρασε με το «διπλό» (0-1). Με τον Παπανικολάου στο βασικό σχήμα οι Πολωνοί δεν άντεξαν και λύγισαν απέναντι στους φιλοξενούμενους που πήραν τη νίκη με υπογραφή του Μπόβινγκ (24΄).

Αποτελέσματα

Ράκοβ - Στουρμ Γκρατς 0-1
Σπόρτινγκ Λισαβόνας - Αταλάντα 1-2

Βαθμολογία

  1. Αταλάντα 2 (4-1) 6
  2. Σπόρτινγκ 2 (3-3) 3
  3. Στουρμ Γκρατς (2-2) 3
  4. Ράκοβ 2 (0-3) 0

Επόμενη αγωνιστική (26/10)

Στουρμ Γκρατς - Αταλάντα
Ράκοβ - Σπόρτινγκ Λισαβόνας

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα