Μουρίνιο για Ρενάτο Σάντσες: «Είναι δύσκολο να καταλάβουμε γιατί είναι πάντα τραυματίας»

Μουρίνιο για Ρενάτο Σάντσες: «Είναι δύσκολο να καταλάβουμε γιατί είναι πάντα τραυματίας»

Newsroom
Μουρίνιο

bet365

Το αφεντικό της Ρόμα, Ζοσέ Μουρίνιο, δηλώνει ότι είναι δύσκολο να καταλάβει γιατί ο Ρενάτο Σάντσες είναι «πάντα τραυματίας» μετά από ένα ακόμη πισωγύρισμα του δανεικού.

Η Ρόμα ξεκίνησε τις φετινές της υποχρεώσεις στο Europa League με νίκη 2-1 επί της Σέριφ Τιρασπόλ την Πέμπτη (21/09), αλλά έχασε τον Ρενάτο Σάντσες με τραυματισμό στο πρώτο ημίχρονο. Ο 26χρονος, ο οποίος είναι δανεικός για όλη τη σεζόν από την Παρί Σεν Ζερμέν, επέστρεψε στη δράση μετά από άλλον τραυματισμό στη νίκη της ιταλικής ομάδας με 7-0 επί της Εμπολι την Κυριακή, βγήκε εκτός πριν από τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα με τη μολδαβική ομάδα.

Η πρώτη σεζόν του Πορτογάλου διεθνή με την Παρί στιγματίστηκε από τραυματισμούς και τώρα ο νυν προπονητής του στους «τζιαλορόσι» Ζοσέ Μουρίνιο αναφέρθηκε στην κατάστασή του: «Πρέπει να παίξουν [ο Ρενάτο Σάντσες και ο Χουσέμ Αουάρ], χρειάζονται ρυθμό και ένταση. Αυτό είναι ο Ρενάτο, είναι πάντα αμφίβολος, είναι δύσκολο να το καταλάβει κανείς: Η Μπάγερν δεν τον κατάλαβε, η PSG δεν τον κατάλαβε και εμείς έχουμε δυσκολίες», δήλωσε μετά το παιχνίδι.

«Έπαιξε 45 λεπτά την Κυριακή, στη συνέχεια είχε τρεις ημέρες ξεκούρασης και έφυγε μετά από 27 λεπτά. Είναι πάντα αμφίβολος, είναι δύσκολο να καταλάβουμε γιατί είναι πάντα τραυματίας. Ο Αουάρ έπαιξε τον απαραίτητο χρόνο για να ξαναβρεί τον ρυθμό του παιχνιδιού»,πρόσθεσε.

Ο Σάντσες βρίσκεται στη Ρόμα για λίγο περισσότερο από ένα μήνα, αλλά έχει περάσει μόλις 98 λεπτά στον αγωνιστικό χώρο μέχρι στιγμής. Ο μέσος ενίσχυσε την πολλά υποσχόμενη φήμη του στη Λιλ μεταξύ 2019-2022, αλλά τα κοφτά λόγια του Μουρίνιο μπορεί να σημαίνουν ότι ο χρόνος του στη Ρόμα θα είναι δύσκολος.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα