Ολυμπιακός: Κλείδωσαν οι πιθανοί αντίπαλοι για το Europa League

Ολυμπιακός: Κλείδωσαν οι πιθανοί αντίπαλοι για το Europa League

οσφπ

bet365

Εκτός από τον Παναθηναϊκό και ο Ολυμπιακός έμαθε τους πιθανούς αντιπάλους για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League.

Μετά το θρίλερ στο φινάλε του πρωταθλήματος του Βελγίου, ο Παναθηναϊκός έμαθε τους υποψήφιους αντιπάλους του για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Συγκεκριμένα Γκενκ ή Ντνίπρο θα βρεθούν στον δρόμο του στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, ωστόσο την ίδια στιγμή και ο Ολυμπιακός έμαθε τους υποψήφιους αντιπάλους του.

Συγκεκριμένα, οι «ερυθρόλευκοι» είναι στους ισχυρούς με τη Σλάβια Πράγας και έχουν 50% πιθανότητες να πετύχουν την Σερβέτ που βρίσκεται στους ανίσχυρους του 2ου προκριματικού του Champions League (με τον Παναθηναϊκό).

Από εκεί και πέρα όποια από τις Ντνίπρο ή Γκενκ αποκλειστεί, θα βρεθεί αυτομάτως στους πιθανούς αντιπάλους των Πειραιωτών. Η κλήρωση είναι προγραμματισμένη για τις 24/07 και τα ματς θα γίνουν 10/08 και 17/08.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα