Ρόμα: Παρών (και) ο Τότι στη Βουδαπέστη, γιγαντοοθόνες στο «Ολίμπικο» (vid)

Ρόμα: Παρών (και) ο Τότι στη Βουδαπέστη, γιγαντοοθόνες στο «Ολίμπικο» (vid)

bet365

Η πλειοψηφία των οπαδών της Ρόμα έχει ήδη φτάσει στην ουγγρική πρωτεύουσα για τον τελικό του Europa League κόντρα στη Σεβίλλη. Το παρών αναμένεται να δώσει και ο Φραντσέσκο Τότι.

Παραμονές του τελικού του Europa League ανάμεσα στη Σεβίλλη και τη Ρόμα, η Βουδαπέστη αρχίζει και γεμίζει με οπαδούς των δύο ομάδων. Ισχυρή παρουσία θα έχουν αυτοί των Τζαλορόσι όπου μέχρι και σήμερα έχουν φτάσει κάτι παραπάνω από 15.000 φίλοι της ομάδας. Πολλοί από αυτούς έχουν ήδη φτάσει στην ουγγρική πρωτεύουσα και μέχρι απόψε θα είναι περισσότεροι από τους περίπου 20.000 που αναμένονται να κατακλείσουν την «Puskas Arena».

Στους 15.500 που κατάφεραν να αγοράσουν τα εισιτήρια που διέθεσε η Ρόμα, πρέπει να προσθέσουμε τουλάχιστον άλλους 4-5 χιλιάδες που πήραν... κουπόνι και θα βρεθούν στις εξέδρες του γηπέδου.

Αρκετοί Τζαλορόσι VIP αναμένονται επίσης στη Βουδαπέστη, πολλοί από τους οποίους είναι προσκεκλημένοι της ομάδας που τους έχει διαθέσει charter το οποίο έφυγε από το Fiumicino με προορισμό την ουγγρική πρωτεύουσα. Ανάμεσά τους ο Φραντσέσκο Τότι με τον γιο του Κρίστιαν και τη νέα του σύντροφο Νοέμι. Η πρώην πρόεδρος Ροσέλα Σένσι, πρώην παίκτες που παρέμειναν βαθιά δεμένοι με τη Ρόμα όπως ο Καντέλα, ο Ριτσιτέλι, ο Κασέτι και ο Περότα.

Το παρών στις εξέδρες θα δώσει και ο δήμαρχος της «Αιώνιας Πόλης» Ρομπέρτο Γκουαλτιέρι, παρέα με τον Τζιοβάνι Μαλαγκό (πρόεδρος της CONI). Στο μεγάλο ραντεβού θα παραστεί και ο υπουργός Αθλητισμού και Νεολαίας, Αντρέα Αμπόντι.

Το «Ολίμπικο» θα φορέσει επίσης τα γιορτινά του, η καρδιά της πόλης θα είναι για άλλη μια φορά το γήπεδο που συνδέει τη φετινή πορεία της ομάδας του Ζοσέ Μουρίνιο μέχρι και τον τελικό. Αναμένεται να είναι sold out καθώς θα τοποθετηθούν γιγαντοοθόνες που θα μεταδώσουν τον τελικό, όπως έγινε και πριν από ένα χρόνο για το Conference League κόντρα στη Φέγενορντ.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα