Ζοσέ Μουρίνιο: Ο Πορτογάλος τρόλαρε Ολλανδό δημοσιογράφο δίνοντάς του ένα μπρελόκ του Conference League

Newsroom
mourinho

bet365

Ο Ζοσέ Μουρίνιο έκανε πλάκα σε έναν Ολλανδό δημοσιογράφο δίνοντάς του ένα μπρελόκ του Europa Conference League, αφού η Ρόμα απέκλεισε τη Φέγενορντ το βράδυ της Πέμπτης (20/04).

Η Ρόμα κατέκτησε το πρώτο της ευρωπαϊκό τρόπαιο μετά από περισσότερα από 60 χρόνια την περασμένη σεζόν, όταν κέρδισε τη Φέγενορντ με 1-0 στον πρώτο τελικό του Conference League χάρη σε γκολ του Νικολό Ζανιόλο. Αφού οι πρωτοπόροι του ολλανδικού πρωταθλήματος επικράτησαν με 1-0 της Ρόμα στο Ρότερνταμ την περασμένη εβδομάδα, ένας δημοσιογράφος ρώτησε τον Ζοσέ Μουρίνιο πώς η ομάδα του θα μπορούσε να ανατρέψει το αποτέλεσμα στην ιταλική πρωτεύουσα, κάνοντας αναφορά στον περσινό τελικό στα Τίρανα.

Ο Μουρίνιο απάντησε με το τυπικά θρασύ του τρόπο, λέγοντας στον δημοσιογράφο να μην «κλαίει» για την περσινή ήττα στον τελικό, πριν αστειευτεί λέγοντας ότι όσοι συνδέονται με τη Φέγενορντ δεν είχαν κοιμηθεί για 10 μήνες ήρεμα. «Τους τελευταίους 10 μήνες κλαίγατε. (Γέλια). Αλλά δεν πρέπει να κλαίτε», είπε μετά το πρώτο παιχνίδι.

Αφού είδε την ομάδα του να ξεπερνά με δραματικό τρόπο την ομάδα του Άρνε Σλότ στο «Ολίμπικο», με τη Ρόμα να χρειάζεται το γκολ του Πάουλο Ντιμπάλα στις καθυστερήσεις και την παράταση για να θριαμβεύσει τελικώς επί των Ολλανδών, ο Μουρίνιο έκανε μια βόλτα στην αίθουσα της συνέντευξης Τύπου και βρήκε τον ίδιο δημοσιογράφο μετά τον αγώνα. «Έχω ένα δώρο για εσάς, αλλά μην κλαίτε για άλλους 10 μήνες εξαιτίας του», είπε στον δημοσιογράφο. «Κερδίζετε το πρωτάθλημα, παίζετε καλά, οπότε μην κλαίτε».

Ο δημοσιογράφος έλαβε με ευγνωμοσύνη το δώρο πριν αστειευτεί ότι «θα το δώσει στον προπονητή», πριν επιστρέψει γρήγορα στη δουλειά του, ρωτώντας τον Πορτογάλο ποιος ήταν ο βασικός παράγοντας στη νίκη της Ρόμα με 4-1.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα