Σεβίλλη: Οπαδοί της ομάδας επισκέφθηκαν το σπίτι του Αντόνιο Πουέρτα (vid)

Σεβίλλη: Οπαδοί της ομάδας επισκέφθηκαν το σπίτι του Αντόνιο Πουέρτα (vid)

Newsroom
puertas

bet365

Μέρος των οπαδών της Σεβίλλης συνέρρευσε στο σπίτι της οικογένειας του Αντόνιο Πουέρτα, όπου απέτισαν φόρο τιμής στον παίκτη της Σεβίλλης σε μια πολύ συγκινητική στιγμή.

Οπαδοί της Σεβίλλης επισκέφθηκαν το σπίτι της οικογένειας του Αντόνιο Πουέρτα πριν το παιχνίδι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, για να αποτίσουν φόρο τιμής στον μεγάλο απόντα.

Πίσω στο 2007, σε παιχνίδι των Σεβιγιάνων κόντρα στη Χετάφε για το πρωτάθλημα, ο Ισπανός αμυντικός κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο έχοντας υποστεί καρδιακή προσβολή.Οι συμπαίκτες του τρέχουν να τον βοηθήσουν. Το ιατρικό επιτελείο της ομάδας του προσπαθεί να τον συνεφέρει. Για λίγο ο Πουέρτα θα σηκωθεί όρθιος θα πάει μέχρι τα αποδυτήρια. Εκεί θα καταρρεύσει ξανά. Θα αφήσει την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο μετά από τρεις ημέρες. Ήταν τότε 22 χρονών.

Πριν από το παιχνίδι με τη Γιουνάιτεντ λοιπόν, οπαδοί των Ανδαλουσιανών πέρασαν από το σπίτι της οικογένειάς του. Ο πατέρας του, εμφανώς συγκινημένος, παρακολουθούσε από το παράθυρο.

Δείτε το βίντεο:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα