Ολυμπιακός: Θέλει να κλείσει τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις με μία καλή εικόνα με τη Ναντ

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Θέλει να κλείσει τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις με μία καλή εικόνα με τη Ναντ

bet365

Ο Ολυμπιακός έχει ήδη αποκλειστεί από τη συνέχεια της Ευρώπης, όμως θέλει να... φύγει αφήνοντας μία καλή αγωνιστική... γεύση με τη Ναντ (19.45, COSMOTE SPORTS TV 2).

Το νικητήριο γκολ της Ναντ επί της Καραμπάγκ και η ισοφάριση της Φράιμπουργκ στις καθυστερήσεις του αγώνα στη Γερμανία έβαλαν - ως γνωστόν - τέλος στην φετινή ευρωπαϊκή πορεία του Ολυμπιακού που έμεινε στο -4 από τους Γάλλους. Ο Ολυμπιακός παίζει με τη Ναντ (Πέμπτη, 19.45, COSMOTE SPORTS TV 2) στην τελευταία αγωνιστική της φάσης του ομίλου του στο Europa League έχοντας αποκλειστεί οπότε το παιχνίδι αυτό έχει 2 ζητούμενα.

Το πρώτο να κάνει ένα καλό ματς ο πειραϊκός σύλλογος και το 2ο να δει ο Μίτσελ ορισμένοι παίκτες που - όπως είπε και ο ίδιος στη συνέντευξη Τύπου - μπορεί να του δείξουν κάτι διαφορετικό και ότι μπορεί να μην έχει δίκιο για εκείνους. Επί της ουσίας είπε πως ορισμένοι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να του δείξουν πως έχει κάνει λάθος.

Σε σχέση με την 11άδα βάσει των δοκιμών κάτω από τα δοκάρια ο Τζολάκης έχει ένα ελαφρύ προβάδισμα έναντι του Πασχαλάκη. Τα φαβορί για στόπερ είναι οι Ρέτσος και Καλογερόπουλος και στα 2 άκρα της άμυνας οι Βρουσάι και Ανδρούτσος. Αριστερά ο Βρουσάι και δεξιά ο Ανδρούτσος.

Στο κέντρο το προβάδισμα έχουν οι Κούντε και Μπουχαλάκης και ενώ υπήρξε δοκιμή με τους Μπόουλερ και Ουί Τζο να παίζουν στα άκρα. Και εάν για τον Άγγλο δεν είναι κάτι... τρελό για τον Κορεάτη δεν είναι κάτι σύνηθες εάν και ο Μίτσελ τον έχει χρησιμοποιήσει σε ματς για λίγο στα άκρα. Μπροστά ως δίδυμο επιθετικών δοκιμάστηκαν οι Αμπουμπακάρ Καμαρά και Αραμπί. Ο Αραμπί ίσως όμως να είναι και πίσω από τον φορ Καμαρά.

Άρα η εκτίμησης 11άδας είναι η εξής: Τζολάκης - Βρουσάι, Ρέτσος, Καλογερόπουλος, Ανδρούτσος - Κούντε, Μπουχαλάκης - Μπόουλερ, Ουί Τζο, Αραμπί - Αμπουμπακάρ Καμαρά.

Υπάρχει όμως και ένα άλλο ενδεχόμενο. Η πιθανότητα να μην ξεκινήσει βασικός ο Αραμπί και να παίξουν μπροστά (μαζί) οι Ουί Τζο και Αμπουμπακάρ Καμαρά. Όπως επίσης ο Αμπουμπακάρ Καμαρά να ξεκινήσει ως πλάγιος επιθετικός ενώ η παρουσία του Μαρσέλο στην αποστολή ίσως αποτελέσει... πάτημα για να πάρει χρόνο.

Η αποστολή για τη Ναντ: Ανδρούτσος, Άβιλα, Μπουχαλάκης, Μπόουλερ, Σισέ, Ελ Αραμπί, Ινμπομ Χουάνγκ, Καλογερόπουλος, Αμπουμπακάρ Καμαρά, Κούντε, Εμβιλά, Μαρσέλο, Ντόι, Ρέαμπτσιουκ, Παπαδούδης, Πασχαλάκης, Ρέτσος, Σαπουντζής, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Ουί Τζο Χουάνγκ, Βρουσάι και Βρσάλικο.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Φράιμπουργκ 13 12-2
2. Καραμπάγκ 7 8-4
3. Ναντ 6 4-11
-. Ολυμπιακός 2 2-9

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ (6η) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ – 3 Noεμβρίου
Ολυμπιακός – Ναντ
Καραμπάγκ – Φράιμπουργκ

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα