Καραμπάγκ - Ναντ 3-0: Οι Αζέροι κυριάρχησαν κι έβαλαν δύσκολα στον Ολυμπιακό (vid)

Κωνσταντίνος Κωλαΐτης
Καραμπάγκ - Ναντ 3-0: Οι Αζέροι κυριάρχησαν κι έβαλαν δύσκολα στον Ολυμπιακό (vid)

bet365

Με ένα ξέσπασμα τριών γκολ σε δώδεκα λεπτά (60-72'), η Καραμπάγκ κατατρόπωσε τη Ναντ (3-0) και έβαλε ακόμα πιο δύσκολα στον Ολυμπιακό, αφήνοντάς τον μόνο στην τέταρτη θέση χωρίς βαθμό.

Παράσταση για έναν ρόλο αποδείχθηκε η αναμέτρηση της Καραμπάγκ κόντρα στη Ναντ. Οι Αζέροι ξεπέρασαν άνετα την ήττα της πρεμιέρας από τη Φράιμπουργκ και με ξέσπασμα ενός δωδεκαλέπτου στο δεύτερο μέρος, πήραν εμφατικά το πρώτο τους τρίποντο στο φετινό Europa League (3-0), τρεις εβδομάδες πριν τους αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός στο Φάληρο (6/10, 22:00).

Όσο απειλητικοί ήταν οι Γάλλοι απέναντι στους Ερυθρόλευκους, άλλο τόσο παραδόθηκαν στις ορέξεις της Καραμπάγκ, η οποία μόνο και μόνο λόγω των σπουδαίων αποκρούσεων του Λαφόντ δεν προηγήθηκε νωρίτερα. Το σύνολο του Γκουρμπάν Γκουρμπάνοβ επέμεινε στον ίδιο ρυθμό και ένταση στο β΄ μέρος και στο 60 λεπτό δικαιώθηκαν, ανοίγοντας το σκορ έπειτα από άψογη συνεργασία και τελείωμα του Οβούσου στην καρδιά της περιοχής.

Η αρχή είχε γίνει και οι γηπεδούχοι δεν σταμάτησαν εκεί. Μόλις πέντε λεπτά αργότερα, ο Ζουμπίρ με όμορφο διαγώνιο πλασέ έστειλε την μπάλα στο πλαϊνό δίχτυ, θέτοντας γερά θεμέλια νίκης για την ομάδα του.

Το... κερασάκι στην τούρτα έβαλε στο 72ο λεπτό ο Γιάνκοβιτς με ακριβές συρτό σουτ που κατέληξε στη γωνία του Λαφόντ γοα το τελικό 3-0, με το οποίο η Καραμπάγκ έπιασε τη Ναντ στους τρεις βαθμούς και έβαλε πολύ δύσκολα στον Ολυμπιακό ακόμα και για την 3η θέση, αφήνοντάς τον τελευταίο στο μηδέν.

Καραμπάγκ (Γκουρμπάν Γκουρμπάνοβ, 4-2-3-1): Μαχαμαντάλιγιεβ, Βέσοβιτς, Μουσταφάζαντα, Χουσεΐνοβ, Καφαρκίλιεβ, Καράγιεβ (88' Ρομαό), Γιάνκοβιτς (88' Ρίτσαρντ), Όζομπιτς (62' Σεϊντάεβ), Καντί, Οβούσου (88' Αντράντε), Ζουμπίρ (90+1' Κουρμπανλί)

Ναντ (Αντουάν Κομπουαρέ, 3-5-2): Λαφόντ, Φάμπιο, Καστελέτο, Παλουά, Κόρσια, Μπλας, Μουτουσάμι (76' Ζιροτό), Σισοκό (64' Τσιριβέλα), Σιμόν (76' Κοκό), Μοχάμεντ (84' Άπια), Γκαναγκό (64' Γκεσάν)

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα