Χωρίς νίκη στους ομίλους ο Ολυμπιακός, μόνο ο Άρης νίκησε στα προκριματικά του καλοκαιριού (vids)

Χωρίς νίκη στους ομίλους ο Ολυμπιακός, μόνο ο Άρης νίκησε στα προκριματικά του καλοκαιριού (vids)

bet365

Ο Ολυμπιακός είναι η μοναδική ομάδα που συνεχίζει στην Ευρώπη προκρινόμενος στους ομίλους του Europa League, χωρίς να νικήσει ωστόσο σε κάποιο από τα ματς! Μόνο ο Άρης πανηγύρισε νίκη και μάλιστα τρεις φορές.

Ο Ολυμπιακός θα είναι και φέτος ο μοναδικός εκπρόσωπος του ελληνικού ποδοσφαίρου στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Οι πρωταθλητές, κατάφεραν να μπουν στην κληρωτίδα για τους ομίλους του Europa League, χωρίς ωστόσο να πανηγυρίσει μία νίκη.

Ο Ολυμπιακός χωρίς καν να νικήσει ο μόνος που συνεχίζει στην Ευρώπη

Συγκεκριμένα, στα προκριματικά για το Champions League αναδείχθηκε ισόπαλος με τη Μακάμπι Χάιφα στο Ισραήλ (1-1) και στο Καραϊσκάκης ηττήθηκε με το βαρύ 0-4.

Μετά το αποτέλεσμα αυτό συνέχισε στα προκριματικά του Europa League. Εντός έδρας ήρθε 1-1 με την Σλόβαν Μπρατισλάβας και στη ρεβάνς πήρε την πρόκριση στα πέναλτι (5-6) αφού η κανονική διάρκεια του ματς τελείωσε με το σκορ να είναι 1-1 επίσης.

Με τον Απόλλωνα Λεμεσού και τα δύο ματς που έγιναν έληξαν 1-1. Ετσι χρειάστηκε η ηρωική εμφάνιση του Βατσλίκ, ο οποίος απέκρουσε τρία πέναλτι για να στείλει την ομάδα του στους ομίλους του Europa League.

Δεν μπόρεσε την ανατροπή στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ, στο β' προκριματικό γύρο του Conference League, αντιμετώπισε τη Λέφσκι από την οποία ηττήθηκε με 2-0 στη Βουλγαρία και στην Τούμπα δεν κατάφερε να ανατρέψει της εις βάρος του κατάσταση με το ματς να τελειώνει 1-1.

Χάθηκε η πρόκριση στην Τσεχία για τον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις ύστερα από επτά χρόνια αλλά δεν κατάφερε να έχει ένα μακρύ ταξίδι. Η Σλάβια Πράγας τον νίκησε στην Τσεχία με 2-0 και στη Λεωφόρο το ματς ήρθε 1-1.

Αρης: Ο μόνος που νίκησε

Ο Άρης στα τέσσερα ματς που έδωσε νίκησε τρεις φορές! Στον 2ο προκριματικό γύρο για το Conference League νίκησε την Γκομέλ με 5-1 και 2-1, αλλά δεν κατάφερε να λυγίσει και τη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Μετά την ήττα με 2-0 στο Ισραήλ, πάλεψε για την ανατροπή, αλλά το 2-1 δεν του έφτασε.

* Απολογισμός ελληνικών ομάδων: 14 ματς, 3 νίκες, 7 ισοπαλίες, 4 ήττες

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα