Ολυμπιακός: Με Ντε λα Φουέντε και Χουάνγκ στην Κύπρο, εκτός ο Μαντί Καμαρά

Ολυμπιακός: Με Ντε λα Φουέντε και Χουάνγκ στην Κύπρο, εκτός ο Μαντί Καμαρά

Ολυμπιακός: Με Ντε λα Φουέντε και Χουάνγκ στην Κύπρο, εκτός ο Μαντί Καμαρά

bet365

Ο Ολυμπιακός θα πετάξει για την Κύπρο για το πρώτο ματς με τον Απόλλωνα Λεμεσού με τους Ντε λα Φουέντε και Χουάνγκ στην αποστολή! Μέσα κι ο Χασάν που ουσιαστικά παίρνει τη θέση του Τικίνιο.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το πρώτο ματς με τον Απόλλωνα στη Λεμεσό (18/8, 20.00). Ο Κορμπεράν έχει συμπεριλάβει στα πλάνα του τον Ντε λα Φουέντε, που αποτελεί το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας αλλά και τον Χουάνγκ, ο οποίος ακόμη δεν έχει κάνει ντεμπούτο με την ερυθρόλευκη.

Στην αποστολή είναι κι ο Χασάν, ο οποίος ουσιαστικά αντικαθιστά τον Τικίνιο που πήρε μεταγραφή στη Μποταφόγκο. Εκτός είναι οι Παπασταθόπουλος και Μαντί Καμαρά που είναι τραυματίες.

Αναλυτικά η αποστολή που ανακοινώθηκε από τον Ισπανό προπονητή, μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης:

Αγκιμπού Καμαρά, Ανδρούτσος, Άβιλα, Μπα, Μπουχαλάκης, Σισέ, Ελ Αραμπί, Χασάν, Χουάνγκ, Κίτσος, Ντε Λα Φουέντε, Κούντε, Κούτρης, Εμβιλά, Μανωλάς, Μασούρας, Ρέαμπτσιουκ, Παπαδούδης, Ραντζέλοβιτς, Τζολάκης, Βατσλίκ, Βαλμπουενά, Βρουσάι, Ζίνκερναγκελ.

Η αποστολή:

Μπορεί να είναι εικόνα ‎κείμενο που λέει "‎ΑΠΟΛΛΩΝ SQUAD LIST ΑΠΟΣΤΟΛΗ VS ﷺ EUROPA Keepers 1 VACLÍK 88 TZOLAKIS 99 PAPADOUDIS Defenders 23 KOUTRIS 24 BA 26 ÁVILA 44 MANOLAS 45 REABCIUK 66 CISSÉ 75 KITSOS Coach C. CORBERÁN Midfielders 5 BOUCHALAKIS 6 M'VILA 8 KUNDE 10 ZINCKERNAGEL 14 ANDROUTSOS 17 VROUSAI 19 MASOURAS 22 A. CAMARA 28 VALBUENA 30 DE LA FUENTE 33 HWANG 97 RANDJELOVIC Forwards 9 HASSAN 11 EL ARABI #WEKEEPONDREAMING 18.08.2022 COSMOTE SPORT HD 20:00 GSP STADIUM OLYMPIACOS FC©‎"‎

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα