Δύσκολη η πρόκριση, αλλά… όλα γίνονται

Δύσκολη η πρόκριση, αλλά… όλα γίνονται

Newsroom
Δύσκολη η πρόκριση, αλλά… όλα γίνονται

bet365

Λίγες ώρες απομένουν (24/02, 19:45) για τη ρεβάνς του αγώνα του Ολυμπιακού με την Αταλάντα για τα πλέι-οφ του Γιουρόπα Λιγκ και όλα τα βλέμματα απόψε θα είναι στραμμένα στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Οι Πρωταθλητές Ελλάδας είναι (προφανώς) το απόλυτο αουτσάιντερ μετά την εκτός έδρας ήττα με 2-1, αλλά στο Φάληρο οφείλουν να εξαντλήσουν τις πιθανότητες, με τον κόσμο στο πλευρό τους. Έστω και κατά το ήμισυ.

Φαβορί η Αταλάντα

Πάμε λοιπόν: Ολυμπιακός – Αταλάντα προγνωστικά. Η νίκη των Πειραιωτών πληρώνει 3.40, το «Χ» είναι στο 3.59, ενώ το διπλό των Ιταλών βρίσκεται στο 2.32. Όμως, η ψαλίδα στις διαφορές μεταξύ των αποδόσεων για την πρόκριση των δύο ομάδων είναι ακόμα μεγαλύτερη. Και εκεί η Αταλάντα έχει το πάνω χέρι (1.21), με την πρόκριση της ελληνικής ομάδας να πληρώνει 4.50. Αν μάλιστα, αυτό συμβεί στην κανονική διάρκεια του αγώνα η τιμή πάει στο 7.50. Αν αυτό συμβεί μετά από 120' αγωνιστικά λεπτά ανεβαίνει στο 18.00. Λίγο πιο χαμηλά η απόδοση πρόκρισης του Ολυμπιακού στα πέναλντι (17.00).

Αντιθέτως, η πρόκριση των Μπεργκαμάσκι στην κανονική διάρκεια είναι στο 1.38, στην παράταση στο 14.50 και στα πέναλντι στο 17.00! Όπως καταλαβαίνετε, αν οι πρωταθλητές Ελλάδας καταφέρουν να κερδίσουν με ένα γκολ διαφορά στο 90λεπτο και δώσουν παράταση στο ματς, αποκτούν εκείνοι προβάδισμα, σύμφωνα πάντα με τις στοιχηματικές εταιρίες.
Για εκείνους που μελετούν την παράδοση, αξίζει να σημειωθεί πως ο Ολυμπιακός έφτασε στο Μπέργκαμο τις τέσσερις ήττες στα πέντε πιο πρόσφατα ευρωπαϊκά του ματς. Ωστόσο, εντός έδρας έχει τρεις νίκες στα τελευταία τέσσερα. Στην πιο γενικευμένη παράδοση, οι Πειραιώτες μετρούν 7 νίκες, 5 ισοπαλίες και 15 ήττες στα ματς τους κόντρα σε αντιπάλους από την Ιταλία.

Οι ρεβάνς του Europa League

Πέρα από το ματς του Ολυμπιακού, μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν και τα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας στο Europa League. Στα πιο σημαντικά εξ αυτών, Λάτσιο καλείται να ανατρέψει στη Ρώμη την ήττα 2-1 από την Πόρτο, Σοσιεδάδ και Λειψία συναντιούνται στην Χώρα των Βάσκων έχοντας πίσω τους το 2-2 στη Γερμανία, ενώ Νάπολι και Μπαρτσελόνα βρίσκονται στην Ιταλία μετά το 1-1 του «Καμπ Νόου».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα