Ολυμπιακός & ΠΑΟΚ: Πρεμιέρα στα ευρωπαϊκά σαλόνια με ενισχυμένες αποδόσεις!

Ολυμπιακός & ΠΑΟΚ: Πρεμιέρα στα ευρωπαϊκά σαλόνια με ενισχυμένες αποδόσεις!

Newsroom
Ολυμπιακός & ΠΑΟΚ: Πρεμιέρα στα ευρωπαϊκά σαλόνια με ενισχυμένες αποδόσεις!
Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ ετοιμάζονται για τα πρώτα τους παιχνίδια στους ομίλους του Europa και του Conference League αντίστοιχα, με μοναδικό στόχο να ξεκινήσουν με το… δεξί.

Το Europa League παίζει στην bwin με ενισχυμένες αποδόσεις! |21+

Οι ελληνικές ομάδες ρίχνονται στη μάχη των ομίλων των ευρωπαϊκών διοργανώσεων, ξεκινώντας με όνειρα και υψηλές φιλοδοξίες. Ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ σε Europa και Conference League αντίστοιχα δεν σκέφτονται μόνο τη νίκη, αλλά και τους βαθμούς που θα δώσουν στην Ελλάδα στην ειδική βαθμολογία της UEFA, όπου τα πράγματα έχουν γίνει πολύ δύσκολα, ώστε να έχουν καλύτερα εξασφαλισμένο το μέλλον τους.

bwin

Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται την Άντβερπ, θέλοντας να συνεχίσουν το καλό εντός έδρας σερί στους ομίλους, που είχαν «χτίσει» την τελευταία φορά που βρέθηκαν σε αυτούς τη σεζόν 2018-19. Τότε, λοιπόν, σε έναν άκρως απαιτητικό όμιλο με αντιπάλους την Μίλαν, την Μπέτις και την Ντουντελάνζ δεν είχαν χάσει κανένα ματς στον Πειραιά, κερδίζοντας τα 2 από τα 3 (3-1 την Μίλαν, 5-1 την Ντουντελάνζ) για να κατακτήσουν τη 2η θέση και να συνεχίσουν στη διοργάνωση. Απόδοση 4.35 στην bwin να αναδειχθεί ο Ολυμπιακός νικητής στον όμιλό του!

Η τελευταία εντός έδρας ήττα του σε όμιλο του Europa League καταγράφηκε τον Σεπτέμβριο του 2016 (0-1 από το ΑΠΟΕΛ) και από τότε έχει δώσει 5 παιχνίδια χωρίς να χάσει κανένα από αυτά, σκοράροντας, μάλιστα, 13 τέρματα σε αυτό το σερί. Ενισχυμένη απόδοση 2.80 στην bwin να κερδίσει ο Ολυμπιακός και να σημειωθούν over 2,5 γκολ στο ματς! Η Άντβερπ από την άλλη έχει δεχθεί 11 γκολ στις 3 τελευταίες της εξόδους στη διοργάνωση, αλλά τα 8 από αυτά ήρθαν στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 2.05, λοιπόν, στην bwin η απόδοση να σημειωθούν περισσότερα γκολ στο 2ο ημίχρονο στην αναμέτρηση!

Λίγο νωρίτερα ξεκινάει η περιπέτεια του ΠΑΟΚ στη νέα διοργάνωση της UEFA, από την οποία σε καμία περίπτωση δεν λείπουν τα μεγάλα ονόματα. Η ομάδα του Λουτσέσκου, πάντως, ξεκινάει θεωρητικά με την πιο εύκολη έξοδο κόντρα στην Λίνκολν Ρεντ Ιμπς, που έγινε η πρώτη ομάδα από το Γιβραλτάρ, που φτάνει μέχρι τους ομίλους οποιασδήποτε ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

bwin – Νέα ειδικά στοιχήματα και κορυφαίο live στοίχημα στο Europa Conference League! |21+

Με τη νίκη του επί της Ριέκα στα play off του Conference League, με την οποία σφράγισε και την πρόκριση στους ομίλους, ο ΠΑΟΚ έβαλε τέλος στο αρνητικό σερί των 9 αγώνων χωρίς νίκη στην Ευρώπη μακριά από τη Θεσσαλονίκη (τελευταία του νίκη ήταν το εντυπωσιακό 4-1 επί της ΜΠΑΤΕ τον Οκτώβριο του 2018). Τώρα, λοιπόν, έχει την ευκαιρία να πετύχει συνεχόμενες εκτός έδρας νίκες εκτός των συνόρων για πρώτη φορά μετά το 2016.

Υπάρχει, φυσικά, μεγάλη διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες και η απόδοση της bwin για το διπλό του ΠΑΟΚ σε συνδυασμό με 0 παθητικό βρίσκεται στο 1.77! Την ίδια στιγμή στο 2.05 προσφέρεται η επιλογή να σκοράρει ο «Δικέφαλος του Βορρά» τουλάχιστον 3 γκολ και στο 3.00 να πετύχει τουλάχιστον 2 στο πρώτο ημίχρονο, όπως είχε κάνει σε εκείνο το παιχνίδι στη Λευκορωσία!

*Oι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

@Photo credits: INTIME
 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα