Τελικός Conference League, Τζιοβάνι: «Να κατακτήσουμε το τρόπαιο» (vid)

Τελικός Conference League, Τζιοβάνι: «Να κατακτήσουμε το τρόπαιο» (vid)

Τζιοβανι

bet365

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανέβασε video στα Social Media με τις ευχές του Τζιοβάνι ενόψει του τελικού του Conference League κόντρα στη Φιορεντίνα.

Αντίστροφα κυλάει ο χρόνος για τη σέντρα του μεγάλου τελικού του Conference League ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Φιορεντίνα (29/5, 22:00) στην «OPAP Arena». Mετά τον Νταβίντ Φουστέρ το μήνυμα του για το σπουδαιότερο ματς της ιστορίας των Πειραιωτών έστειλε ο θρυλικός Τζιοβάνι.

Η ερυθρόλευκη ΠΑΕ ανάβασε video από μια συνάντηση του Κριστιάν Καρεμπέ με τον Βραζιλιάνο «μάγο», ο οποίος έστειλε τις ευχές του στον Ολυμπιακό.

«Είμαι εδώ με έναν Θρύλο! Εννοείται πως γνωρίζετε τον Ζιοβάνι. Ζιοβάνι, ξέρεις ότι έχουμε ένα σημαντικό ματς στις 29 Μαΐου» ανέφερε αρχικά ο ambassador του Ολυμπιακoύ, με τον «Ζίο» να λέει: «Γειά σου οικογένεια του Ολυμπιακού! Εύχομαι ό,τι καλύτερο! Στον τελικό να κατακτήσουμε το τρόπαιο και να είμαστε όλοι χαρούμενοι. Μία αγκαλιά!».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα