Ολυμπιακός: Ποια διαδικασία καλούνται να ακολουθησουν οι τυχεροί φίλαθλοι που πήραν email

Newsroom
Ο κόσμος του Ολυμπιακού με τη Γουεστ Χαμ

bet365

Σήμερα Δευτέρα (27/5) θα πρέπει οι κάτοχοι διαρκείας που κληρώθηκαν να προχωρήσουν στην ολοκλήρωση της αγοράς του εισιτηρίου!

Ο Ολυμπιακός και ο κόσμος του μετρούν αντίστροφα για το μεγαλύτερο παιχνίδι της 99χρονης ιστορίας του συλλόγου, την Τετάρτη (29/05, 22:00) στην Opap Arena με τη Φιορεντίνα, με στόχο την κατάκτηση του Conference League.

Όσοι κάτοχοι διαρκείας κληρώθηκαν για την παραλαβή εισιτηρίου για το μεγάλο παιχνίδι, στο email που έχουν λάβει ή θα λάβουν από την ticket master, καλούνται σήμερα (27/05) να ελέγχουν την κατηγορία των spam για να προχωρήσουν τη διαδικασία ολοκλήρωσης αγοράς του εισιτηρίου.

Χρειάζεται προσοχή γιατί το email της κλήρωσης θα έχει ισχύ μέχρι σήμερα (27/05) στις 17:00! Όποιος δεν προβεί στις απαραίτητες ενέργειες, να γνωρίζει πως το εισιτήριο επιστρέφει στην κατοχή της UEFA.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα