Χρυσοχοΐδης για Conference League: «Θα κάνουμε έναν καλό τελικό»

Newsroom
123

bet365

Στον μεγάλο τελικό του Conference League ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Φιορεντίνα που θα διεξαχθεί στη Νέα Φιλαδέλφεια αναφέρθηκε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Σε ρυθμούς τελικού Conference League κινείται η Ελλάδα. Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τη Φιορεντίνα στη Νέα Φιλαδέλφεια στις 29 του Μάη, σε ένα παιχνίδι που θα κεντρίσει τα βλέμματα ολόκληρης της Ευρώπης.

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, αναφέρθηκε στο μεγάλο ραντεβού που θα παρακολουθήσει όλη η Ευρώπη, καθώς στάθηκε και στη δουλειά που γίνεται από την πολιτεία και την αστυνομία όσον αφορά τα περιστατικά βίας που βιώνει η χώρα.

«Χθες είχαν συλληφθεί κάποιοι οπαδοί του Παναθηναϊκού οι οποίοι επιχείρησαν να μπουν στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο. Η αστυνομία ξεκίνησε για πρώτη φορά και εκεί μια εξαιρετική δουλειά και δεν πέρασε κανείς. Όταν επιτέθηκαν στις δυνάμεις συνελήφθησαν 13-14, πήγαν αυτόφωρο. Ξέρετε πότε έβγαλε το δικαστήριο την ημέρα της δίκης; Μεθαύριο», ανέφερε αρχικά ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη όσον αφορά τα περιστατικά βίας στον αθλητισμό.

Όσο για τον τελικό του Conference League, ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης τόνισε: «Διοργανώνουμε έναν από τους τρεις μεγαλύτερους αγώνες στην Ευρώπη τον τελικό του Conference League και από την άλλη έχουμε κλειστό γήπεδο για τον τελικό του δικού μας Κυπέλλου. Αυτό είναι ντροπή. Θα κάνουμε καλό τελικό».

@Photo credits: INTIME
 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα