Τα highlights από τη μεγαλειώδη πρόκριση του Ολυμπιακού επί της Φενέρμπαχτσε (vid)

Newsroom
tzolakis_eurokinisi.jpg

bet365

Ο Ολυμπιακός έγραψε ιστορία, απέκλεισε τη Φενέρμπαχτσε στα πέναλτι με «ήρωα» τον Τζολάκη και θα συμμετάσχει για πρώτη φορά στα ημιτελικά μίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Μία «χρυσή σελίδα» στην ιστορία του έγραψε απόψε (19/4) ο Ολυμπιακός στην Κωνσταντινούπολη, καθώς απέκλεισε τη Φενέρμπαχτσε και πήρε το «εισιτήριο» για τα ημιτελικά του Conference League.

Το «εισιτήριο» κρίθηκε στην ψυχοφθόρο διαδικασία των πέναλτι, καθώς στην παράταση και την κανονική διάρκεια οι γηπεδούχοι ήταν μπροστά στο σκορ με 1-0 χάρις στο γκολ του Καχβετσί από το 11' και έτσι «πάτσισαν» το 3-2 που έχασαν την περασμένη εβδομάδα στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Η ελληνική ομάδα «φλέρταρε» με την ισοφάριση στο 80' με τον Μασούρα και στο 103' με την διπλή ευκαιρία των Ιμπόρα, Κάρμο που τους «σταμάτησαν», κατά χρονική σειρά, ο Λιβάκοβιτς, το δοκάρι του και ο Τζίγκου και έτσι το ζευγάρι οδηγήθκε στη «ρώσικη ρουλέτα».

Εκεί ο Τζολάκης «ψάρεψε» τους Τάντιτς, Οντέρ, Μπονούτσι και οδήγησε το club στη μεγάλη πρόκριση με επιμέρους αποτέλεσμα 3-2 υπέρ του Ολυμπιακού.

Η σειρά των πέναλτι

Ελ Καμπί 0-1
Τάντιτς απόκρουση Τζολάκης
Ελ Αραμπί απόκρουση Λιβάκοβιτς
Μπατσουαγί 1-1
Ορτα 1-2
Ουντέρ απόκρουση Τζολάκης
Μασούρας 1-3
Τζιγκού 2-3
Ροντινέι δοκάρι
Μπονούτσι απόκρουση Τζολάκης

@Photo credits: eurokinissi
 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα