Ολυμπιακός: Η διαδικασία των πέναλτι που είχε τον Τζολάκη για «ήρωα» και τον έστειλε στα ημιτελικά του Confernece League (vid)

Ολυμπιακός: Η διαδικασία των πέναλτι που είχε τον Τζολάκη για «ήρωα» και τον έστειλε στα ημιτελικά του Confernece League (vid)

Newsroom
O Τζολάκης πανηγυρίζει την πρόκριση επί της Φενέρμπαχτσε

bet365

Η «ρώσικη ρουλέτα» από τα 11 βήματα στο Φενέρμπαχτσε-Ολυμπιακός, όπου ο Τζολάκης «ψάρεψε»τους Τάντιτς, Οντέρ, Μπονούτσι στην ίδια γωνία και οι «ερυθρόλευκοι» πήραν το «εισιτήριο» για τους «4».

Το «εισιτήριο» για τα ημιτελικά του Conference League πήρε απόψε (19/4) ο Ολυμπιακός, καθώς απέκλεισε τη Φενέρμπαχτσε στη διαδικασία των πέναλτι όπου και επικράτησε με επιμέρους σκορ 3-2.

Στην κανονική διάρκεια και την παράταση η τουρκική ομάδα ήταν μπροστά με 1-0 και «ισοφάρισε» η νίκη 3-2 των «ερυθρολεύκων» στο Φάληρο, όμως στη «ρώσικη ρουλέτα« οι Πειραιώτες ήταν πιο ψύχραιμοι και πήραν την πρόκριση.

«Ηρωάς» τους από τα 11 βήματα ήταν ο Τζολάκης, αφού ο Ελληνας πορτιέρε «νίκησε» από την άσπρη βούλα τους Τάντιτς, Οντέρ, Μπονούτσι, καθώς τους «ψάρεψε» και έπεσε σωστά στην αριστερή του γωνία.

Η σειρά των πέναλτι

Ελ Καμπί 0-1
Τάντιτς απόκρουση Τζολάκης
Ελ Αραμπί απόκρουση Λιβάκοβιτς
Μπατσουαγί 1-1
Ορτα 1-2
Ουντέρ απόκρουση Τζολάκης
Μασούρας 1-3
Τζιγκού 2-3
Ροντινέι δοκάρι
Μπονούτσι απόκρουση Τζολάκης

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα