ΠΑΟΚ: Πάνω από 1.000 οπαδοί της Μπριζ φτάνουν στη Θεσσαλονίκη

Οι οπαδοί της Κλαμπ Μπριζ

bet365

Οι πληροφορίες και οι οδηγίες από τη βελγική ομάδα στους οπαδούς της που βρίσκονται ή αναμένονται μέσα στις επόμενες ώρες να φτάσουν στη Θεσσαλονίκη ενόψει της ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ

Περισσότεροι από 1.000 οπαδοί της Μπριζ αναμένεται να φτάσουν στη Θεσσαλονίκη μέσα στις επόμενες ώρες. Από τη διοίκηση της βελγικής ομάδας έχουν γίνει, ήδη, συστάσεις να μη φορούν φανέλες με τα χρώματα του συλλόγου και να μη τραγουδούν συνθήματα μακριά από το γήπεδο παραμένοντας όσο το δυνατόν σε μεγάλες ομάδες ατόμων.

Από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ οι οπαδοί της Μπριζ είναι καλοδεχούμενοι στο γήπεδο της Τούμπας, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ενώ και ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Στέλιος Αγγελούδης, υποστήριξε ότι «είναι ευπρόσδεκτοι στην πόλη».

Την Πέμπτη (18/4), την ημέρα του αγώνα, το σημείο συνάντησης έχει οριστεί στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης απ’ όπου όλοι οι φίλαθλοι της Μπριζ θα πρέπει να έχουν μαζί τους έγκυρο εισιτήριο του αγώνα και αποδεικτικό ταυτότητας.

Το ραντεβού των Βέλγων έχει καθοριστεί για τις 6:00 μ.μ. τοπική ώρα, με τη μεταφορά τους στο γήπεδο της Τούμπας να γίνεται με λεωφορεία, μία ώρα αργότερα υπό την συνοδεία της ελληνικής αστυνομίας.

Μάλιστα υπάρχει πρόβλεψη και για χρήστες αναπηρικών αμαξιδίων, ενώ στο γήπεδο δεν επιτρέπονται τα σακίδια πλάτης και οι τσάντες.

@Photo credits: INTIME
 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα