Λουτσέσκου: «Στην Τούμπα θα τα δώσουμε όλα για την πρόκριση, το γήπεδό μας είναι πολύ σημαντικό»

Ο Λουτσέσκου

bet365

Ό Ρουμάνος τεχνικός του Δικεφάλου του Βορρά έστειλε το... σύνθημά του για την πρόκριση στη ρεβάνς της Τούμπας μετά το 1-0 της Μπριζ με τον ΠΑΟΚ.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μετά το 1-0 της Μπριζ με τον ΠΑΟΚ στο Βέλγιο σημείωσε ανάμεσα στα άλλα στη συνέντευξη Τύπου: «Δεν είχαμε καθαρό μυαλό στα τελευταία μέτρα του γηπέδου. Στο τέλος της ημέρας, το ματς κρίθηκε από ένα λάθος που έδωσε το προβάδισμα και την αυτοπεποίθηση στη Μπριζ. Εμείς απεναντίας χάσαμε την αυτοπεποίθησή μας.

Δεν κάναμε το καλύτερο α ημίχρονό μας. Στο β' καταφέραμε να ισορροπήσουμε. Αυτό συζητήσαμε πριν ότι αν σκοράραμε στο β´ μέρος δεν θα έλεγε κανείς ότι 'κλέψαμε' το παιχνίδι. Υπάρχει ισχυρό κίνητρο για την ρεβάνς και από τις δυο ομάδες. Σας έχω πει πολλές φορές ότι το γήπεδό μας είναι πολύ σημαντικό και θα μας δώσει πολλή ενέργεια.

Σε κάθε περίπτωση σήμερα παίξαμε το α' ημίχρονο. Στην Τούμπα θα πάμε για την πρόκριση και θα τα δώσουμε όλα. Δεν μιλάω για πιθανότητες πρόκρισης αλλά μιλάω μόνο για τον τρόπο που παίζουμε και το πως αντιδράμε στα δύσκολα. Σήμερα αντιμετωπίσαμε μια ομάδα που έχει διαφορετική προσέγγιση στο 'σπίτι' της και ενδεχομένως οι πιθανότητες για σήμερα να ήταν, εάν θέλετε να σας πω 45-55».

@Photo credits: eurokinissi
 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα