ΠΑΟΚ: Εντός των τειχών η προετοιμασία για το πρώτο ματς με την Μπριζ

ΠΑΟΚ: Εντός των τειχών η προετοιμασία για το πρώτο ματς με την Μπριζ

ΠΑΟΚ

bet365

Στη Θεσσαλονίκη θα ολοκληρώσουν την Τετάρτη (10/4) οι «ασπρόμαυροι» την προετοιμασία τους για τον πρώτο αγώνα με την Μπριζ.

Στον ΠΑΟΚ από σήμερα στρέφουν αποκλειστικά την προσοχή τους στα δύο παιχνίδια που ακολουθούν με την Κλαμπ Μπριζ, για τα προημιτελικά του Europa Conference League.

Οι οπαδοί από την πλευρά τους ετοιμάζονται για να «εκστρατεύσουν» στο Βέλγιο, ενώ ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα περιμένει να διαπιστώσει την κατάσταση του Τάισον, ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής λόγω ίωσης, και δεν αγωνίστηκε εναντίον της ΑΕΚ.

Ένα ερωτηματικό συνεχίζει να υπάρχει για το αν ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός θα μπορέσει να ακολουθήσει την υπόλοιπη ομάδα στο ταξίδι για το Μπριζ και αν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί στον πρώτο αγώνα της ερχόμενης Πέμπτης (11/4).

Η προετοιμασία του «Δικεφάλου» θα ολοκληρωθεί εντός των τειχών, σύμφωνα με τον σχεδιασμό που έχει γίνει η ομάδα θα πετάξει για το Βέλγιο το απόγευμα της Τετάρτης (10/4), αφού πρώτα θα έχει πραγματοποιήσει την τελευταία προπόνηση το πρωί της ίδιας ημέρας στη Θεσσαλονίκη.

Την παραμονή του πρώτου αγώνα ο Ραζβάν Λουτσέσκου κι ένας εκπρόσωπος των ποδοσφαιριστών θα παραβρεθούν κανονικά στη συνέντευξη τύπου που θα πραγματοποιηθεί στο «Γιαν Μπρέιντελ» του Μπριζ.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα