Εκόνγκ: «Να είμαι έτοιμος να βοηθήσω αν ο ΠΑΟΚ φτάσει στον τελικό του Conference League»

Εκόνγκ: «Να είμαι έτοιμος να βοηθήσω αν ο ΠΑΟΚ φτάσει στον τελικό του Conference League»

Newsroom
Εκονγκ-Μιχαηλίδης βγήκαν νοκ αουτ

bet365

Για την παρουσία του στον ΠΑΟΚ αλλά και τον στόχο του Conference League αναφέρθηκε ο Γουίλιαμ Τρόοστ Εκόνγκ.

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος του 2-0 κόντρα στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ και με το ευρύ 5-1 βρίσκεται στα προημιτελικά του Conference League όπου θα αντιμετωπίσει την Μπριζ.

Ο Γουίλιαμ Τρόοστ Εκόνγκ μίλησε για τους στόχους που έχει με τον Δικέφαλο καθώς αναφέρθηκε μέχρι και για τον τελικό της διοργάνωσης ενώ στάθηκε και στην πορεία του τραυματισμού του.

Χαρακτηριστικά: «Όλα πηγαίνουν πολύ καλά. Είμαι στην πραγματικότητα λίγο πιο μπροστά από το αρχικό χρονοδιάγραμμα της αποθεραπείας μου. Είμαι χωρίς πατερίτσες, γυμνάζομαι στο γυμναστήριο και στην πισίνα και ανυπομονώ να επιστρέψω στο γήπεδο και να αρχίσω να χτίζω ξανά τη φυσική μου κατάσταση.

Κοιτάω μπροστά και είμαι αισιόδοξος για την συνέχεια. Ο στόχος μου είναι να είμαι έτοιμος και σε φόρμα μέχρι τα μέσα Μαΐου, έτοιμος να συνεισφέρω εάν ο ΠΑΟΚ φτάσει στον τελικό του Conference League.

Φυσικά τα κρίσιμα παιχνίδια για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου για την Νιγηρία έρχονται αμέσως μετά και είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος για να είμαι έτοιμος να συνεισφέρω και εκεί... Είναι σημαντικό να διατηρήσουμε τη δυναμική που χτίσαμε κατά τη διάρκεια του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής. Είμαι -επίσης- πολύ χαρούμενος που βλέπω έναν θρύλο της Νιγηρίας όπως ο Αγκουστίν Φίνιντι Τζόρτζ να μπαίνει ως υπηρεσιακός προπονητής.

Είμαι αποφασισμένος να επιστρέψω στην αγωνιστική δράση πιο δυνατός από ποτέ».

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα